reklama

Majóweczki 2008

Ola K, minka - no nie macie łatwo, ale życzę powodzenia aby udało Wam się jakos prztrwać trudne chwile z pasierbami i wyjść na swoje z podniesioną głową

Kamila- obawy przed ślubem - normalka. Najważniejsze jest założenie, że cokolwiek by się działo to jest Wasz dzień, usmiech na twarzy i do przodu. Powodzenia!!

reklama
Byłam dziś na zakupach, kupowałam coś na pożegnanie dla niani Maksia - wybrałam jej ładny kubek porcelanowy, płyn do kąpieli, belgijskie czekoladki, kolczyki (bo kiedyś u nas zgubiła srebrny kolczyk z bursztynem), napiszemy jej ładną kartkę z podziękowaniem i dodamy do tego 500 zł "odprawy". Tyle pisałam, ze mnie denerwuje, ale w sumie była dla Maksiulka bardzo dobrą opiekunką, na pewno będzie nam jej brakować. I się w sklepie poryczałam. Hormony czy coś? :confused:
Sobie kupiłam dwie książki, Maksiowi rajstopy 3 pary... jejku ale kasy dziś poszło!
Opiekunka miała wyjechać do Niemiec opiekować się jakimś staruszkiem, ale niedoszły podopieczny zmarł, mam nadzieję że znajdzie sobie wkrótce nową pracę, z której będzie zadowolona. Mam nadzieję, że u nas była zadowolna, choć nie ukrywam czasem się trochę jej czepiałam... :-(

Witam wszystkich!! Ja dopiero wstalam :zawstydzona/y: i juz od rana czuje mdlosci i bol brzuszka,ale moze po sniadanku dolegliwosci mina. Te testy ktore okreslaja plec dziecka, faktycznie nie sa nic warte :-pW kazdym wychodzi mi co innego.

kamilka87, to ty tez masz slub w grudniu :-) Ja tez i rowniez mam stracha :-) W dodatku obcy jezyk obcy kraj wiec stres podwojny :-D Ale damy rade ,pozdrowionka

Iwonka, z Ciebie to prawdziwa specjalistka od internetu - wszystko znajdziesz! :tak:
3,50 za parę to faktycznie taniutko, ja dziś w sklepie płaciłam po 12,50.

Marlene, a w jakim kraju mieszkasz, nie pamiętam?

Wszystko będzie dobrze ze ślubami dziewczyny, a którego grudnia bierzecie?
18 grudnia ja będę miała 3. rocznicę ślubu.

Iwonko widzę w tle komputer to widac dla niej było ważne żeby blisko mamy a zmęczenie wzięło górę ale przyznaje słodko to wygląda:tak::tak:

Poza tym dziewczynki zastanawiam się nad tym żeby zebrać podpisy pod projektem obywatelskim żeby do kodeksu karnego wprowadzić zapis o mniejszych karach za zabicie teściowej tzn.mniejszych od zabicia normalnego człowieka normalnie w jakiś sposób ona ostatnio budzi we mnie mordercze instynkty ja coś do niej mówię ona to słyszy a potem po raz setny robi coś durnego i jeszcze ma pretensje do całego świata:wściekła/y:jejciu aż sie boje pomyślec co będzie jak urodzi się dziecko oj cos mi się wydaje że nie raz się zetniemy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry