reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ale szaleństwa się dziś odbywają w brzuchu, dziecko siedzi po lewej stronie mojego brzucha bo jak przyłożyłam stetoskop wyraźnie słyszłam serduszko i takie pluskanie i bulgotanie jakby conajmniej tak jakaś podwodna impreza była, nawet jak przycisnełam bardziej to delikatnie coś stunkeło.:-)

Madamagda no jasne, że to zdjęcie było robione w Nesseberze, byliśmy na wakacjach w Słoncznym Brzegu:-):-) stamtąd właśnie przywieźliśmy sobie naszego bąbelka:-);-):happy2:. Świat jest mały, nie dość że mieszkamy w jednym mieście, to jeszcze byłyśmy w tym samym czasie na wakacjach!! Zaraz się okaże, że jeszcze z tego samego biura podróży:-).

Ja kochane jestem już po wizycie w poradni genetycznej. Pani genetyk powiedziała, że nie mam podstaw do obaw i odradza amniopunkcję. Teraz, jak już zmieniłam lekarza prowadzącego i mam jasność, co do całości moge Wam powiedzieć i szczerze odradzić CENTRUM ZDROWIA KOBIETY CORFAMED we Wrocławiu:wściekła/y: naciągają i stresują ciężarne kobiety!!
I jeszcze jedno, pani genetyk powiedziała mi, że dziś miała własnie taką samą pacjentkę, jak ja, z Corfamedu własnie, otóż dziewczyna miała dobre wyniki usg na przezierność karkową a mimo to zrobila test PAPP-a za namową lekarza (identyczna sytuacja, jak moja), który wyszedł źle.Zdecydowała się na amniopunkcję i poroniła zdrowe dziecko, córeczkę:-(.
Pozostawiam to bez komentarza,...

reklama
Kamilka, oliwka jak najbardziej :tak:

Aurelia, to jasne, przecież za test pappa lekarz inkasuje całkiem pokaźną sumkę, prawda? A że pacjentki potem przeżywają stres, to jego już nie obchodzi najwyraźniej :szok:

A ja dziś wieczorkiem sama w domu, M wrócił po 2 dniach nieobecności i sobie wymyślił wyjście na mecz siatkówki - a niech sobie idzie, nie chce ze mną posiedzieć to niech nie siedzi, nie będę go zmuszać. I tak by siedział przed jakimś kanałem sportowym. Jakże radośnie wygląda nasze życie małżeńskie w niespełna 3 lata po ślubie. Zaczynam to olewać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry