Patrzcie co znalazłam.
Pij mleko, a będziesz kaleką - Joe Monster.org
No i sieczkę z mózgu mi zrobili tym artykułem. Moja ma skaze więc na razie i tak mleka krowiego nie pije ale póxniej zamierzałam jej wprowadzać produty mleczne. Artyuł jest mądrze napisany ale przecież wszystkie piłysmy mleko w dzieciństwie i zyjemy. Co sądzicie o tym??
Polka- a wychodzisz z małą na długie spacery pomimo kataru>??? Czy tylko takie krótkie?? Ja właśnie się zastanwiam. Mi pediatra powiedziała żeby nie szaleć ze spacerami.

Pij mleko, a będziesz kaleką - Joe Monster.org
No i sieczkę z mózgu mi zrobili tym artykułem. Moja ma skaze więc na razie i tak mleka krowiego nie pije ale póxniej zamierzałam jej wprowadzać produty mleczne. Artyuł jest mądrze napisany ale przecież wszystkie piłysmy mleko w dzieciństwie i zyjemy. Co sądzicie o tym??
Polka- a wychodzisz z małą na długie spacery pomimo kataru>??? Czy tylko takie krótkie?? Ja właśnie się zastanwiam. Mi pediatra powiedziała żeby nie szaleć ze spacerami.

, no to może trochę przegiełam, ale było bardzo ciepło, dziś to bym nie szalała, mało tego zaczęła mi pokasływać to panadol jej podałam o 13 kolejna dawka
ale różnica dla nas fajnie Zuza w krótkich spodenkach i krótkim rękawku , ale tutaj raczej wszyscy modla sie o deszcz jest tak sucho ze wszystko usycha nam tez by sie przydał bo chcemy w koncu sadzic ta trawe no i jak tak dalej pójdzie to ceny żywności beda astronomiczne a już sa nieciekawe

)