reklama

Majóweczki 2008

reklama
Zrobilam dzis na obiad ziemniaczki,kotleciki mielone i mloda kapustke. Bylo przepyszne! Lece pranie rozwiesic.

Kwiateczek zdaj relacje jak w pracy ;-)
Dziubek juz od kilku lat mowia (jakis procent ludzi )ze mleko krowie nie dla ludzi,ale ja osobiscie nabial uwielbiam i nie wyobrazam sobie zycia bez niego,moje dzieci tez jedza i bede jesc.

Witam nowa majoweczke!:-) Napisz cos o sobie.Czemy wczesniej do nas nie zajrzalas;-)

Ostatnia edycja:
Hejka wszystkim wiecie co?Nie wiem jak wy ale jka zaraz usnę piszxąc to.....
Jestem taka senna chyba przez pogodę!
Pada u nas i brzydko ,wieje i tak mroczno jakoś
A dopiero co "lato"mieliśmy:-(
Przepraszam odrazu z góry za nieobecnośc ale znów mam na "głowie" i nawet czasu na zmane suwaczków nie mam o i mudszę leciec mała mi wstała i tyle pospałam:szok::-D

Acha 29 maja trzymajta za mnie kciuki mam egzamin na praawko:-)
Także liczę na was...........;-)
A skleroza moja nie ma granic na ta samą godzine mam tez logopedę z małym
Taką matkę to w tyłek kopnąc
no lece już pa!

Przyszłam sie chociaż przywitać lepiej pózno niż wcale ;-)ale widze że dziś dzień nie forumowy był bo pusto strasznie
My byłyśmy dziś w mieście i kto wymyślił w nowej kostce co 3 metry rowki dla ścieków z rynny to chybA NIGDY WÓZKIEM NIE JEŻDZIL i niech go...jak musi któraś codziennie to wspólczuje

Powodzenia dla Kwiateczka w pracy i Kathy z prawo jazdy

Dobranoc

Witajcie dziewczyny:-):-):-)

ja myslalam ze wczoraj umre w pracy tak mnie bolala glowa az bylo mi niedobrze:-) i do tego spac mi sie chcialo jak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: troche boli mnie gardlo troche ale przyjelam zapas lekow i mysle ze przejdzie bo to poczatek ehh a Adas kaszle mysle ze to sie tez nie rozwinie bo narazie jest spokojnie i syropek bierze:dry::dry:

dzis tez ide na 2 zmiane ale mi sie nie chce...
u nas pogoda sie pomalu zmienia na deszczowa ale potrzebny ten deszcz bo sucho jest i odbije sie to na warzywach i wogole rolnictwie.. jakos wytrzymamy:cool2::cool2::cool2:

a ja w sobote mam i szkole i komunie :baffled::baffled::baffled: no ale jade na komunie a szkole to jak zwykle sie ominie:-p:-p:-p

tort_597.gif

sto lat, sto lat, niech żyją Kamilka i Adaś nam

Kamilko, przyjmij dla siebie i też przekaż swojemu ślicznemu synkowi tysiące buziaków i najlepsze życzenia od cioci z BB

Ostatnia edycja:
reklama
anusiasac- Dziekujemy

ja wlasnie prasowalam i dostalam power'a na sprzatanie:tak::tak::tak::tak: Adas spi a ja sie lenie moze napije sie kawy bo dzis spada cisnienie i wszystko heh....

mezus w pracy ale jak on wroci to mnie nie bedzie:-(:-( bo ja do 19tej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry