reklama

Majóweczki 2008

Agatka, witaj :tak::tak: Fajnie, że dołączyłaś i pisz często!!

A mi hihi ostatnio odkręcili nakrętki do wentyli ze wszystkich kół, a działo się to w moim oficjalnym miejscu zamieszkania, kilku chłopców się tak zabawiało, poodkręcali ze wszystkich samochodów. No ale nic mi się przez to nie stało ;-);-)

reklama
Dla Konrada najlepsze życzenia w dniu Jego wielkiego święta!!!

Witam Agatkę. Napisz coś więcej o Was.

U nas dzisiaj było niezbyt ciepło i do tego wiało. No ale zaliczyłyśmy z młodszą spacer w czasie, gdy starsza spała. Dopiero na podwórku Natalka zmarzła jak sobie spacerowała. Coraz lepiej idzie chodzenie. W ciągu tygodnia zrobiła wielkie postępy. W domu to tak zasuwa, że prawie biega i zakręty zbiera.

O mleku poczytam ale jutro chyba.

Uciekam do wyra.

znowu ja pierwsza...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
witam nową majóweczkę - napisz więcej o sobie i Yasinku, skąd jesteś, czym się zajmujesz,
a wy dziewczynki, śpicie jeszcze?

Anusiasac, ja nie śpię i pracuję już.
Miłego dnia wszystkim!!

U nas ładna pogoda, ale ja dziś znów cały dzień przy kompie, może przed wieczorem trochę wyjdę z chłopcami. Uffffff....!

Witajcie:-)

Widzę, że pracusie już na nogach od świtu ;-) My po południu wybieramy się do centrum, bo ja oczywiście na fitness idę :happy2: Pogoda u nas dziś nieciekawa, zimno i mokro brrr, a ja właśnie kawkę sobie strzelam.
Wczoraj w wolnych chwilach robiłam notatki z wykładów, które nagrałam sobie na telefonie, bo nie chcę uczyć się wszystkiego naraz w czerwcu, zwłaszcza, że mam bardzo mało czasu w czasie drzemki małej.
Dziubasy:-)

Ja tez nie spie od 6:30 ale z lozka dopiero przed chwila wstalam i jem teraz sniadanko ;-)
U nas bylo rano slonko ale juz tylko chmury sa.W sumie to przydalby sie deszczyk.....

Zapomnialam napisac ze wczoraj moja Klaudia zjadla slimaka malego jak byla w piaskownicy.Tzn nie polknela go ale pogryzla :szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to byla chwila jak sposcilam z niej oko :sorry2::sorry2::zawstydzona/y:

Witam Was,
dziś pobudka była o 9:szok: normalnie szok zawsze to koło 7 nas już budziła, to z mężem karpia strzeliliśmy. Chciałam jej podać mleko z rana z nowego kubeczka no i kicha poszła butla:baffled: niedawno chciałam jej podać pić ale niee:no: ona nie będzie pić no to ją przetrzymam może ruszy z tego kubeczka:sorry2:
Witam nową majóweczkę:-)
Iwonka, może mała będzie fanką kuchni francuskiej:-)
Wszystkim Wam życzę ciepłego dzionka u as znowu zimnisko za oknem i do tego deszczowo:sorry2:

Witam.
Dziewczyny przyślijcie do mnie trochę deszczu!! W sumie pranie na dworze, ale co tam ;-) w domu doschnie.
Iwonka :sorry2: ale uśmiałam się z tym ślimakiem :zawstydzona/y:

Mała śpi...

reklama
Witam:-)
Joanna wez od nas ten deszcz:sorry:znowu pada od niedzieli zaczelo:baffled:
Iwonka ale sie usmialam:-D:-D:-D boshh ja bym chyba zwymiotowala jakby Kondzio zjadl:baffled:mam dosc wrazliwy zoladek:sorry:

Dostalismy maila od tych odalismy drugiego tez od szefowej chyba wozka i przepraszaja bo pomylil sie ten co pakowal:baffled:dostalismy tez drugiego od szefowej:szok::happy2:przeprasza i zestala barierka wyslana od razu w poniedzialek tylko ze teraz do nas problem oby poczta nie zginelo:baffled::sorry2:

Nowosc dzisiejsza;;;obcielismy wloski Konradkowi:-):-)ale fajowo wyglada:tak::-Dlysolek taki bo wloski sa dosc jasne wiec nie widac ich tak teraz:-D:-D:-D

Ja dzis do pracy na 14ta:tak::-)kurczaka co to bedzie,co to bedzie...:-D:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry