• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

hej Dziewczyny ale u nas fajnie sypie snieg i tak leciutko ze bardzo ladnie i przyjemnie jest....

anulaa- wiesz co to musi byc uczulenie bo ja od trzech dni zmagam sie z plamami i jakas wysypka na buzi na policzkach a najwiecej mam pod oczami... i tez zjadam kilogramami mandarynki... myslalam ze to od wody bo ostatnio cos robili przy rurach zakrecali wode a pozniej jak puscili to taka rdzewna leciala ale jak teraz patrze jak wy opowiadacie to moze faktycznie od tych mandarynek??:confused:

a mnie dzidzia kopie ladnie i tak przyjemnie i zawsze na noc jak juz az spi a ja zasypiam to najmocniej oraz rano zebym chyba juz wstala bo sie lubie powylegiwac... a ostatnio jak slysze muzyke ktora mi sie bardzo podoba to sie tak wierci i kopie ze to jest nie do opisania....:-D bardzo fajne uczucie...

reklama
witajcie kochane :-) u Nas zima na całego ;-):tak:

anulaaa - Ja na twoim miejscu zadzwoniłabym odrazu do gin bo to może być coś groźnego :wściekła/y::wściekła/y:

Niesa, Polka - cieszę się że nie jestem sama ;-)

Witajcie :-) na Lubelszczyźnie nieźle sypie... kładliśmy się spac jesienią a ranek przywitał nas zimą :tak::tak::tak: niby fajnie, bo co to za święta bez śniegu:baffled:...ale z drugiej strony znowu odśnieżanie :(:(:( ale wiecie, że miesiąc temu, przy osotaniej mojej wizycie u ginki bylo dokoładnie tak samo...we czwartek jesień - piątek zima i dzis to samo....:-D:-D:-D jestem już po wizycie, dzidizuś ślicznie rośnie, waży 289 gram i jest CHYBA facetem.....:szok: pani doktor nie była jeszce do końca pewna, ale....

Witam,u mnie pada snieg ale taki tyci tyci ze go w sumie nie widac a do swiat jeszcze ponad tydzien wiec wcale ie powiedziane ze snieg zostanie,podobno ma byc na plusie.....
Anusiasac gratuluje synka!

anusiasac- ale ci dobrze hehehehe fajnie juz choc mniej wiecej wiedziec... dobrze ze dzidizus zdrowy to najwazniejsze

wiecie co mnie do pewnego czasu bylo wszystko jedno spuscilam z tonu ale juz mnie ciekawosc zjada co ja nosze w brzuszku!! hehhe jak sie dowiemy to mamy zapowiedziane ze wszystkim powiedziec bo kazdy czeka hihihi:-D dobra ja zmykam ide do mamy moze jej cos pomoge bo biedna dzis ma wolne a pozniej dopiero na swieta:baffled: 24, 25, 26 i pozniej znow do pracy.....

Czesc Dziewczynki:-)
Wczoraj biegałam za choinka i w koncu kupiłam, duża 1,80 a do tego lampeczki i bombeczki, dzis mam zamiar ja postroic, przed przyjazdem Marcina, dla przypomnienia bedzie juz w poniedziałek :-) Bedzie cała w kolorze złotym :-)
Moze dzis zrobie jakies fotki to Wam wkleje na wątku z brzuszkami, bo tam mnie jeszcze nie ma.
Kamilka ja tak samo jak Ty czuje dzidzi najbardziej rano i wieczorkiem jak kłade sie spać, jego kopniaczki stają sie coraz silniejsze :-) Tylko ciekawe czy to on czy ona?

Mam jeszcze do Was pytanko? Jak u Was z nocnym siusianiem? Bo ja dalej biegam ze 3 razy odwiedzic toalete, czasami wiecej!

reklama
niop ja biegam do toalety czasem i 4 razy ale ostatnio pobilam rekord bo najadlam sie mandarynek na noc i sikalam chyba z 6 razy w nocy i nad ranem bylam 7 raz hehehe wiec tragedia i smialam sie do meza ze chyba wogole nie bede sie kladla bo nie zdarze usnac a juz musze leciec:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry