reklama

Majóweczki 2008

Madzia u nas tez rosna zabki w caly swiat.najpierw jedynki u gorty potem dwojki na dole itd:sorry:
oczywiscie jeszcze wpadlam ale juz ide.jak to Kinia pisala nibymaz czeka:-p ojjj od dawna:-D:-D:-Dn narka

reklama
szopek, fajna książeczka, kupiłabym taką Ami, ale nigdzie nie widziałam, Amelcia ma taką z kotkiem :tak:, gdzie kupiłaś tą z pszczółkami???

Ja kupiłam w świecie książki ale są też w empiku i nawet w małej księgarence w naszym mieście widziałam .
empik.com - Owady. Książka dźwiękowa - Opracowanie zbiorowe- 14.49zł
My mamy raczej wszystkie z tej serii + jedna taką z bajką.
Szczerze mówiąc dziwnie to nagrali ale Miku je lubi.

hej dziewczyny

widze ze ja dzis pierwsza ja dzis odpoczywam poza praniem nie robie nic no moze jeszcze odkurze bo koty sie walaja:confused2::confused2: jestem zmeczona calym tygodniem w dodatku u nas zimno jak cholera... nie wychodze nigdzie:no::no::no:

Adas dal dzisiaj czadu wybudzil sie dzisiaj o 3 nad ranem i koniec spania troche z nami lezal chodzil od pokoju dopokoju... potem jak sie rozwidnialo i zobaczyl zabawki to zaczal sie bawic ale wchodzac i schodzac nam po glowach normalnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:n
nie wiem co sie mu stalo :sorry::sorry: ale zaczyna cos inaczej gadas zwykle to samo a teraz jakos inaczej:tak::tak:

Witam
Kamilka u nas Kondzio tez jakos inaczej mowi.pisalam ostatnio.chca cos powiedziec innego a im nie wychodzi:sorry::sorry:
koncze kawusie i uciekam zaraz kupic prezent kolezxance:tak:ma dzis urodziny.roblem tylko bo G pewnie wroci bardzo pozno i moze uda mi sie isc na jednego drinka oby wogole:baffled:ale za tydz idziemy z dziewczynami na maly wypad.bede miala imieniny i trzeba uczcic:-pG za tydz ma wolny weekend:tak:

Kwiateczek, to ja przerwę ciszę. Ja dziś pracuję, bo niani nie będzie w poniedziałek i wtorek, a praca jest... nie chcę po nocach siedzieć bo jak dzieci zasypiają, to i ja padam ze zmęczenia.
Deszcz u mnie leje, lubię taką pogodę w sumie.
Oj mi też się marzy małe wyjście jak Tobie, ale jakoś widoków na to nie mam :no:

Ola G juz jest ale pogoda taka sobie,bedzie chyba padac:baffled:dosc daleko do niej apotem ona chce wyjsc na miasto.my za tydz w sumie sie umawialismy ale troche szkoda mi jej bo ma urodziny a tu nie ma z kim wyjsc.jej byly zdecydowal sie w koncu malego wziac na noc tylko troche pozno i jej kilka osob nie przyjdzie wiec...:baffled:ja tez jutro musze z dzieckiem byc wiec nie bardzo:baffled:czlowiek tyle czeka na to by wyjsc a jak jets okazja to mi sie nie chce:sorry:ciekawe jak za tydz bedzie:baffled:
oki lece.maly wykapany tylko dac papu i tatus juz uspi:tak:milego wieczoru kobiety

Ale tu dzisiaj pusto, u nas dzisiaj cały dzień leje deszcz :crazy: a dzieciaki dostaja juz świra od siedzenia w domu, przez wakacje przyzwyczaiły sie że wychodzimy co najmniej 2 razy a dziś 0.:szok: Co prawda pojechaliśmy do centrum zabawy na tzw."kujki" jak to mówi Filip ale to nie to samo co podwórko. No i teraz mamy problem z zagonieniem ich do łóżek dobrze że dziś w nocy przyjechał tatuś wiec nie jestem sama na placu boju.
A jutro dzień wolny, jadę na babskie zakupki, ciekawe co kupię;-) miłego wieczorku.

reklama
Witam! Wróciłyśmy ze szpitala ale wyniki dopiero za 7 dni:wściekła/y:
Troche mnie wkurzyli bo 2 tyg minęło jak jesteśmy po urografii a nie ma jeszcze wypisu tamtego bo muszą skonsultowac nefrologiem a jest na urlopie :wściekła/y:Może sie okazać że to nie kamienie:-)
Poza tym Zuzka zniosła badanie dobrze. Przy okazji pobytu w dziecięcym szpitalu poszłam na oddział rehabilitacji udało nam sie tam zapisać na rehabilitacje ale terminy są na przyszły rok:szok::wściekła/y::wściekła/y:Wpisali nas na listę rezerwowa i może uda sie wcześniej:zawstydzona/y:Lekarka obejrzała Zuzie i stwierdziła że zaczęliśmy od dupy strony bo powinnismy trafic do nich zaraz po wypisaniu małej po porodzie i juz by chodziła. Szlag mnie trafił bo nikt wcześniej z lekarzy nie wspomniał o takiej mozliwości a ja nie miałm pojęcia ze tam wogóle jest taki oddział. Będziemy tam musieli byc 3 tygodnie ale jak ma pomóc to mogę byc i dłuzej -tylko laptopa musze skombinowac sobie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry