Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
...a tak Ami ogląda "tułki" ;-)

;-):-)
Fajny macie telewizor
Nie no, mówię Wam, masakra. I człowiek sam sobie funduje takie rzeczy za ciężkie pieniądze 

;-):-)...powiem tak jak mówiła mi moja Mama, gdy za dziecka czesała mi włsoy i strasznie "ciągnęła" :" chcesz być piękna musisz cierpieć" ;-)
, co do telewizora, no fajny 38 cali, jak kupiliśmy wydawał się ogromny, zmieniliśmy z 27 cali, które przewiesiliśmy do sypialni...jak się przeniesiemy to ten duży tv zginie w salonie i chyba będziemy musieli kupić kolejny- większy (gustujemy w SAMSUNG'ach
;-)) 

no i mandacik cale szczescie tylko 20zl ehh ale potem na wariata musielismy wrocic oddac auto...
a jeszcze musze przygotowac sie do pracy a wczesniej odebrac Adasia

U nas w życiu oglądanie bajki by nie przeszło. Pomijając fakt,ze nie lubi bajek, to jest w stanie wytrzymać czas pojedynczej reklamy i już musi wstać potańczyć do melodii albo pobiec gdzieś.
najpierw kupilismy kino za pol ceny
potm tv 42:-)wczesniej mielismy 32 cale i tez nam sie wydawal wielki ale przeprowadzilismy sie do wiekszego mnieszkania i teaz nie jest taki duzy
myslelismy zeby powiesic na sciane bo ciagle umazany jest ale Kondzio by chyba kable wyrwal wie darowalismy sobie

ostatnio bardzo pokazuje rozki 

och...
zobaczymy.milego dnia
, trochę martwię się, że Amelcia zakocha się w Barrym Bensonie ;-)

(główny bohater) i będzie chciała jak on latać, bo już mówi jak pszczółki- bzyka, tzn mówi "bzzzzzzzzyyyy", ale skąd Ona to wzięła, w bajce mało jest kwesti "bzykanych"
;-)...w filmie jest taki motyw, że koleś wali gazetą Barrego, Amelcia wtedy strasznie płacze, mam więc opracowane, w którym miejscu muszę przewinąć, by tego nie widziała