Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ola, trzymam kciuki za Maksia, by jednak nagroda była dla niego ważna i przekonała do chodzenia do przedszkola :-)
A ja już wytarłam kurze, odkurzyłam, wywiesiłam pranie korzystając, że słońce jeszcze świeci, drugie się pierze, umyłam podłogi, noralnie
, że mi się chciało, później czeka mnie jeszcze prasowanie, a tego mam tyle jakbym pułk wojska w domu miała, trzeba się za to zabrać, bo dziś jak wyschnie świerze pranie to kupka powiększy się do rozmiarów kosmiczno- nieosiągalnych

A ja już wytarłam kurze, odkurzyłam, wywiesiłam pranie korzystając, że słońce jeszcze świeci, drugie się pierze, umyłam podłogi, noralnie
, że mi się chciało, później czeka mnie jeszcze prasowanie, a tego mam tyle jakbym pułk wojska w domu miała, trzeba się za to zabrać, bo dziś jak wyschnie świerze pranie to kupka powiększy się do rozmiarów kosmiczno- nieosiągalnych

Ostatnio taka z niej maruda i darciuch że ciężko czasem wytrzymać Zwłaszcza rano Przynajmniej pies grzeczny Zuzka była o niego zazdrosna ale powoli jej przechodzi Mimo to i tak bawia sie razem Jak Luka za bardzo szaleje Zuzia bierze ja za głowe i dosadnie jej coś tlumaczy w swoim języku Może sie rozumieja
;-) Dziś poszła zrobić sii na pole jak piesek mOŻE PIES ja nauczyjak mama nie może