Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

strasznie sie boje i denerwuje co bedzie...
ale pewnie bedzie ok

No prawie jeszcze Cosmo, Panistepelek... Zuzia śpi, dzisiaj cały dzień w biegu i spała tylko pół godz w dzien
Witam, i gratuluje Synka:-);-)Witam Majoweczki po okropnie dlugiej nieobecnosci, choc jak mam czas to sobie czytam co u Was. Ja niestety naleza do osob, ktore nigdy nie wiedza co napisac, a jak juz cos naskrobie,to wydaje mi sie ze bez sensu i nikog to nie bedzie interesowalo...
Tak wiec chcialam tylko napisac, ze to juz 27 t.c. u mnie, bedzie synek tym razem, wszystko dobrze, tylko zmeczona caly czas. Isabelka rosnie cudnie,bardzo wesola i grzeczna dziewczynka z niej, mowi juz sporo slow, wspina sie wszedzie, spi sama cala noc i wcina wszystko jak odkurzacz :-)
Widze, ze duzo przeprowadzek,u nas tez, przenosimy sie do motelu,ktory moj P kupil i tam jest mieszkanie za darmo a nasz dom wynajmujemy. Duzo roboty nas czeka,ja bede prowadzic ten motel,troche ciezko bedzie,ale w listopadzie moja mama znow przylatuje,tym razem moze na rok.
Pewnie znow mnie przez jakis czas nie bedzie,ale chcialam sie przywitac.

Też mi to przyszło do głowyMadzia Filipek ma na pewno wspanialych rodzicow adopcyjnych.
Czy biologicznej mamie Filipka nie mieknie serce jak widzi takiego slodkiego bobasa???
+Wiktoria. Powodzenia .Kamilka, Ola i Joanna trzymam kciuki za debiuty zlobkowe i przedszkolne.
dobreMój chłop właśnie ogląda Tomka Sikorę (jakieś nagranie jak wygrywał), chyba tęskni za zimą![]()

Rzeczywiście go złapała melancholia zimowo-sportowa.