reklama

Majóweczki 2008

Hej, właśnie rozwiesiłam pranie na balkonie, bo przez cały dzień kisiłam je w pralce, bo miałam gości i ciagle coś mi przeszkadzało. Dzieciaki nie chciały iść spać bo wolały popisywać się przed gośćmi. Była u mnie Alicja,(mama Filipka) zawsze jak przyjeżdża to mam takie maleńkie ukłucie w sercu. Może przesadzam, pewnie tak. Dobra idę spać bo jutro do pracy.

reklama
Wpadłam się zameldować i przywitać,

Dużo do pisania nie mam, więcej roboty w domu i związanej ze wszystkim co nowe w naszym życiu. Muszę w tym tygodniu załatwić jedną ważną sprawę w US, mam nadzieję, że pozytywnie się rozwiąże :sorry:

Miłego Dnia Kobitki :-)

Witajcie.

My niestety wracamy do szarej rzeczywistości po wakacjach :confused2: Zupełnie nie wiem, co dzisiaj robić, bo nie znoszę tego naszego parku, a przecież trzeba trochę dziecko przewietrzyć.

Szopek, a powiedz mi jak bardzo trzeba zetrzeć powierzchnię papierem ściernym? I czym odtłuścić powierzchnię oraz czy odtłuściś przed ścieraniem czy po? Aha, i jeszcze pisałaś o tej specjalnej gąbce - jak to działa i jak się w sklepie nazywa? Sorki za zasypanie stosem pytań z rana :sorry:

Co do domków i działek, to my czekamy, aż mała pójdzie do przedszkola, a ja do pracy, żeby wziąć kredyt na działkę, a domek możemy budować, jak sprzedamy mieszkanie. Teraz mamy możliwość zamieszkać na czas budowy u moich rodziców, bo babci już nie ma. Tylko tyle, że nie wiem, ile będę w stanie zarobić, bo będziemy zakładać z mamą spółkę i część klientów przejmę ja. No nic, zobaczymy, najpierw przedszkole, a to jeszcze ze 2 lata czekania.

Witam Majoweczki po okropnie dlugiej nieobecnosci, choc jak mam czas to sobie czytam co u Was. Ja niestety naleza do osob, ktore nigdy nie wiedza co napisac, a jak juz cos naskrobie,to wydaje mi sie ze bez sensu i nikog to nie bedzie interesowalo...:zawstydzona/y:
Tak wiec chcialam tylko napisac, ze to juz 27 t.c. u mnie, bedzie synek tym razem, wszystko dobrze, tylko zmeczona caly czas. Isabelka rosnie cudnie,bardzo wesola i grzeczna dziewczynka z niej, mowi juz sporo slow, wspina sie wszedzie, spi sama cala noc i wcina wszystko jak odkurzacz :-)
Widze, ze duzo przeprowadzek,u nas tez, przenosimy sie do motelu,ktory moj P kupil i tam jest mieszkanie za darmo a nasz dom wynajmujemy. Duzo roboty nas czeka,ja bede prowadzic ten motel,troche ciezko bedzie,ale w listopadzie moja mama znow przylatuje,tym razem moze na rok.

Pewnie znow mnie przez jakis czas nie bedzie,ale chcialam sie przywitac.

Witaj gloria :-):-):-)

Gratuluję parki, super, że teraz synuś :-) świetnie, że u Was się układa. Ucałuj dzieciaki, jednego przez powłokę brzuszną oczywiście ;-):-D. Powodzenia i odzywaj się jak tylko znajdziesz czas :tak::-)

Madzia- przepraszam, za moja ciekawość. Mama Filipka się z Wami kontaktuje? To taka wasza umowa i dobra wola czy jest waszą znajomą. Nie dziwie sie, ze jest ci dziwnie, ale to do Ciebie tuli się na co dzień.
Przepraszam jeśli jestem wścibska i plotę farmazony.
Migotka- napisze na wątku o urządzaniu wnętrz, jak Borubar ( Miku) pójdzie spać to wstawię foto.
gloria- 27 tydzień, jak ten czas szybko leci, gratuluję parki.

Hej,
Mój uparciuszek śpi. Uff... daje czadu dzisiaj. Ja mam jakoś mniej cierpliwości ostatnio. Mąż ma wolne ale w sumie w domu go nie ma... załatwia hak do samochodu. Duzo z Was buduje się a my na razie tylko grodzimy naszą działkę. Jest duża. Ma 40 ar więc samo jej ogrodzenie będzie nieźle kosztować:szok:

Migotka - no ja też nie mogłam długo wrócić do rzeczywistości po wyjeździe. ;-)Co do Waszej budowy domku to można umówić się z kimś kto chce kupić mieszkanie (oczywiście jeśli się zgodzi), że oddacie go gdy już wy będziecie mogli wprowadzić się do nowego domu. Oczywiście musielibyście wyrobić się z budowąw krótszym czasie. Wielu moich znajomych tak robiło. My byśmy też tak zrobili ale mój mąż uwarza że szkoda mu sprzedać mieszkanie w którym obecnie mieszkamy bo to było jego rodziców no i oni mogliby na to źle patrzeć:eek: normalnie masakra z nim jest. Ale może go urobię za jakiś czas;-)

gloria - fajnie że odezwałaś się. Zazdroszczę Ci parki. :tak:

hej Majóweczki
Zniknęłam na kilka tygodni, ale bardzo za Wami tęskniłam :sorry:
Byłam pierońsko zajęta i nawet Was nie czytywałam :zawstydzona/y: Teraz wcale czasu mi nie przybędzie, ale bardzo chciałabym troche cześciej do Was zaglądać.
Udało mi się pojechać na wakacje z Nikolą! A właściwie tatuś postanowił nas wysłać (szok!)
Było nie do końca tak jakbym sobie wymarzyła (wertepy a nie chodniki, albo ich brak wykluczały dalekie wycieczki z wózkiem :-(), ale niunia oszalała na punkcie gigantycznej piaskownicy i masy wody do chlapania więc jestem ogromnie szczęśliwa ze udało mi się z malutką wyjechać!
Postaram się wrzucić Wam troche fotek z wakacji :-) A jest tego masa :eek:

Za to tej nocy dziecko mi dostało gorączki 39,7!!! :szok:
Nie płakała, nic ją nie bolało, tylko całą noc przeleżała z otwartymi oczkami milcząco. Dopiero po podaniu Ibufenu usnęła (w 10 minut gorączka spadła bo dziecko zrobilo mi się chłodne!).
Spała do 10:00 - 36,6 i wesolutki bobas.
Teraz 36,9 ale jest smętna okropnie a nie może usnąć.
Rano zjadła kilka łyzeczek kaszki, a mleka teraz nie tknęła! Pić nie chce :no:
Zęby jak nam szły 2 tyg temu to dziecko miało goraczke ale nie wiecej niz 39st, a i beczała bo bolały, ślinila sie i wsadzała wszystko do buzi.
Teraz jest zupełnie inaczej a i goraczka duzo wyższa, :confused2:więc to chyba nie o zęby chodzi..
Kurcze - może któraś z Was miala taki przypadek?? Co mam z tym małym pieronem zrobic?

Kangurka, może to trzydniówka. Nikola już miała? Bo wtedy jest wysoka gorączka, podchodząca pod 40 st. i zazwyczaj nie ma żadnych innych objawów (czasem są jak przy przeziębieniu). Podawaj jej tylko coś na zbicie gorączki, a za parę dni powinno ją wysypać.

reklama
Witam sie i ja
nie mam dzis czasu jakos:baffled:na 4ta do pracy:sorry:
Kondzio mi dzis nawet noc przespal,raz sie obudzil na smoczek:tak:ale nic nie mowie;-)
Gloria zastanawialam sie ostatnio wlasnie co bedziesz miala a ty nic nie piszesz.fajnie ze masz parke,wszystkie dzici juz beda:-D:-D:-D jak pobyt w Europie:-p:-p
Kangurka witaj.wracaj do nas,dawno cie nie bylo:tak:co do goraczki to moze to 3 dniowka,zobaczysz jak bedzie dalej.Kondzio tez mial takie skoki temp i tak bylo 3 dni a potem wysypka:tak:dawalam nurofen ale w ciza wracala:baffled:powodzenia

a ja dalej nie mam programu do zmniejszania zdjec.komp jest pusty,dajlej szwankuje.nie zawsze moge sie zalogowac tu czy na nk lub nie moge sie wylogowac:baffled:cos nie tak:dry:oj boshhhh

oki ide na spacer jeszcze z Kondziem bo wstal wlasnie a potem witaj PRACO:sorry:milego dnia i wieczorka zycze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry