Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Miało byc za 3-4 yg. Z jednej strony fajnie że tak szybko a z drugiej powiedzieli mi że kontrast moze byc podany w odstepie miesiaca a 19 sierpnia miała przecież podany przy urografii
Nie wiem teraz. Do tego pogoda fatalna od rana pada a ja mam stertę ciuszków potrzebnych na jutro do prania:-Dotkassale sie usmialam no ale tez mysle ze wrocimy na wateczek... czasem ciezko byc codziennie ale jakos zagladam
Chociaz mam ostatnio tyle na glowie ze szoki w dodatku nie wchodze na bb bo jak ze mna siedzi maz to ciagle pier...li mi za uszami ze jestem uzaleznoiona od kampa i bb ze nic nie robie itp dlatego siadam jak jestem sama albo wieczorem jak spi...
![]()
no ale coz![]()
boshhhhh ale oo jak siedzi na kurniku albo godzinami na Auto traderze i oglada cos co i tak nie moze kupic to normalnie

Ja też się witam.
Wczoraj mała miała problemy z zaśnięciem i musiałam siedzieć z nią w pokoju, bo tak strasznie płakała. W nocy też koncertowała, ale na szczęście mąż poszedł do niej i leżał pod łóżeczkiem, a Iga patrzyła się na niego zdziwiona i pewnie sobie myślała, co ten ojciec tak się pokłada na jej dywanie
Ewka, ja chodzę do parku góra 3 razy w tygodniu, bo w pozostałe dni jeżdżę z małą do centrum. Ale nie bardzo lubię ten plac zabaw, bo nie jest niczym osłonięty i jak świeci słońce, to nie ma nawet gdzie się schować.

dobre z tym lezeniem

ostatnio w locie go zlapalam,rozpedzil sie i siup

poza tym tu park jest zasloniety wielgachnymi drzewami.teraz liscie opadaja,chodza niby sprzataja ale dwa razy w tyg chyba
poza tym slonce jesty tylko w poludnia a potem zaslonieta zagroda
a tu zbyt cieplo nie jest
obok jest tez plac,niby boisko,.po srodku jest arena i w wakcje grajki graja np orkiestra denta
ale Kondzio nie chce tam biegac bo widzi dzieci i rura do zagrody
teraz chodz\ilam na plaze ale juz zimniej jest i wietrznie bardzo
mamita ale bedzie z glowy.nie beda juz odkladacWitam mam nerwy od rana. Zadzwonili do mnie ze szpitala o 10 ze jutro na 7,30 mam sie stawić na scyntygrafię z Zuzia na czczoMiało byc za 3-4 yg. Z jednej strony fajnie że tak szybko a z drugiej powiedzieli mi że kontrast moze byc podany w odstepie miesiaca a 19 sierpnia miała przecież podany przy urografii
Nie wiem teraz. Do tego pogoda fatalna od rana pada a ja mam stertę ciuszków potrzebnych na jutro do prania:-
wściekła/y:

jest troche lepiej.Kondzio teraz spi,ide glowe umyc bo do pracy dzis.ak mi sie nic nie chce

Nie wiem. I najgorsze że po badaniu tez trzeba odczekać z piciem:-(Wyjeżdżamy przed 6 rano bo to 80km stąd. Trzymajcie kciuki
;-)...a ja szukam ekipy remontowo- budowlanej, nie wiedziałam, że będzie tak ciężko, do żadnej narazie nie mogę się dodzwonić, najlepiej by było, gdyby ktoś polecił, sprawdzoną, bo tak "z ulicy" to trochę się boję, tymbardziej, że trzeba będzie zostawić im klucze i cały dom, a pilnować ich, tzn., sprawdzać będziemy mogli co drugi dzień, więc...ach

Oni sami mi powiedzieli że muszę odczekać 4 tyg bo terminy długie i trzeba odczekac po kontraście. Rano najpierw na izbe przyjęć i lekarz będzie Zuzie badal to mu powiem o tym jeszcze.Mamita, a mówiłaś im, że Zuzia miała niedawno podawany kontrast? Może i lepiej, że szybko to załatwicie, będziesz już miała z głowy, a takto byś miała cały czas poczucie, że jeszcze to badanie wisi nad Wami.
.