reklama

Majóweczki 2008

A oto kilka zdjęć "ulubieńca" Amelci :-)

Załączniki

• Barry Benson (5).jpg
    Barry Benson (5).jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 32
  • Barry Benson (8).jpg
    Barry Benson (8).jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 31
  • Barry Benson (14).jpg
    Barry Benson (14).jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 30
  • Barry Benson (15).jpg
    Barry Benson (15).jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 31
  • Barry Benson (16).jpg
    Barry Benson (16).jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 34
  • Barry Benson.jpg
    Barry Benson.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 29
  • Barry Benson (1).jpg
    Barry Benson (1).jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 68
  • Barry Benson (3).jpg
    Barry Benson (3).jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Dotkass,Amelcia ewidentnie sie zakochala:tak::-D;-D:-D:-D:-D
Kondzio spi a ja sobie obiadek robie.udusilam skrzydelka kurczaka i teraz dusze ziemniaczki:tak::-p duszaco u nas dzis:-D:-D:-D
ciekawa jestem jak badanie u mamity a tu jej nie ma:baffled:

Dotkass- miku też robi bzzzzzz choć tej bajeczki nie zna. Mamy taka książeczkę z odgłosami owadów
b581d2a885a858deb8bcb68e965cc7cd.jpg

i z niej się nauczył.
Miku sie skupi na książeczce na dobranoc ( jak na niego). Słucha, ogląda dokładnie obrazki ale przewraca nieśpiesznie kartkami, zdążyłam się już nauczyć na pamięć więc nie zaburza to logiki opowieści.;-)
U nas też wszystkie hi-fi i/ dvd by nie przetrwało tak nisko. Jak mieliśmy zwykła rtv'kę i Miku dosięgał to z prądu wyłączyliśmy. Teraz schowaliśmy w szafkę. On jest spec elektryk i nie ma przebacz jak gdzieś kabel wisi, pokrętła, miga godzina.
Kiedyś myślałam, ze można dziecko nauczyć nie ruszać, nie psuć, nie wspinać się. Chyba jestem niekumata matka bo nie potrafię:zawstydzona/y:.

Dobra idę ziemniory obrać.

Wiecie,jak bylismy w polsce kupilam Kondziowi takie buciki,szmaciaki na rzepy koloru moro.Rozmiar 24.mialy byc na zime,tak po domu a tu zakladam teraz i sa w sam raz:baffled:xchcialam dac kolezance,jej maly by pochodzil tteraz a tu na naszego dobre:sorry:

Łooo, ale tu puściutko :shocked2: A gdzie podziewa się nasza Iwonka?

Byłyśmy dziś z Igą pierwszy raz w salce zabaw na osiedlu. Zjeżdżalnia do basenu z piłeczkami nie bardzo się jej spodobała, bo nie mogła się wygramolić z tych piłek i wkurzała się przez to. Za to najlepsze było przekładanie talerzyków, nalewanie z dzbanuszka do filiżanki i picie z niej. Podobały się jej też bujane plastikowe zwierzaki i jeździk (swoją drogą ma 1000 razy ładniejszy w domu). Ogólnie fajnie, ale Iga nie należy do dzieci szalejących za zabawkami i większość czasu snuła się. A niektóre zabawki poniszczone już strasznie - do tej pory mam przed oczami makabryczny widok lalki z wyłupionymi oczami :eek: Chyba będzie mi się śniło w nocy :-p

szopek, fajna książeczka, kupiłabym taką Ami, ale nigdzie nie widziałam, Amelcia ma taką z kotkiem :tak:, gdzie kupiłaś tą z pszczółkami???

R jutro nie pracuje, może się wyśpię rano o ile mój mały szkrab nie będzie przychodził i na mnie się wspinał :sorry:

Ami już smacznie śpi od 30 minut, a przynajmniej leży, już nie płacze, zostawiam ją w łóżeczku, chwile pobawi się maskotkami leżąc na plecach, bawi się nimi, jakby ze sobą rozmawiały...i zasypia :-)

Dobrej nocki Kochane, uciekam się relaksować przed TV ;-)

co jest z mamita,niepokoje sie juz!!!:baffled:oby wszystko poszlo dobrze.
dotkas ja tez sie zaraz ide relaksowac.malemu zaraz dam jesc i do spanka a my mamy po pifffku:-p
migotka ogladalam cie na nk i zastanawiam sie kto to dopiero patrze a ty migocia:-D:-D:-D FAJNE FOTKI powinnas miec w nawiasie migotka:sorry:
Iwonka mial naprawiac komp i mialo to trwac miesiac a juz jets dwa:baffled:
oki papa

Pozdrawiam koleżanki nauczycielki, nawet te w "spoczynku"
Ja dzisiaj miałam bardzo miły dzionek skończyłam pracę o 12.30 :tak:i po południu poszłam z dzieciakami do lasu na spacerek, było bosko. Dziś w nocy wraca mężuś T po 4 tyg. nieobecności a w niedzielę korzystając z jego obecności zostawiam mu szkaraby i jadę z siostra i mamą na babskie zakupki do nowego centrum , które u nas otworzyli.

A Ritka ma dopiero 8 ząbków ale juz gryzie na całego. A ząbki ma smiesznie bo dwie jedynki na górze i dwie na dole i cztery czwórki,:szok: zupełnie nie wiem dlaczego rosna nie po kolei ale grunt że rosną.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry