reklama

Majóweczki 2008

Witam,malzonek dzis ma wolne wiec pewnie pojedziemy kupic Klaudii buty bo ma obecne juz za male,a drugie w podbiciu nie wchodza(nie ja kupowalam).

Jesli chodzi o dodatek mieszkaniowy ja dostalam bardzo duzy.W dniu skladania wniosku czynsz za mieszkanie wynosil 399zl a dostalam 349zl dodatku.A najlepsze jest to ze kilka dni pozniej z administracji dostalam obnizke o 50zl za wode i wychodzi na to ze nie musze placic nic za mieszkanie przez pol roku.
Wogole oddzielnie sie sklada wnioski do gminy o dodatki mieszkaniowe a odddzielnie do administracji o obnizke czynszu ale ze dostalam taki duzy dodatek to juz ADM sie nie wychylalam...;-)
Milego dnia!

reklama
Dzień dobry!
U mnie dzieci chore, dużo pracy, dentysta, achhh!!
Szopek, ciesz się, że w takim fajnym miejscu mieszkasz, że dzika zwierzyna żyje ;-)
Iwonka, no to ładny dodatek! Super - a ten u Mamity jakiś żenujący.... szkoda!

Wszystkiego najlepszego dla Maksia z okazji 4 urodzinek!!!!!!!
urodziny21.bmp

Witam sie juz po kawie siedze w pracy obudzic sie nie moge a poza tym poranna wyprawa do pracy zloba to jest sport ekstramalny :szok:

OLa jak tam budowa ? ruszyliscie ?
ja mam zabki porobione juz uff :sorry:

Iwonka ładnie a ja glupio spytam a co to jest ten ddatek gdzie sie go sklada jakie sa kryteria itd ? ja jak bralam becikowe to mi w mopsie powiedziela ze rodzinnego nie dostane no i tyle sie skonczylo na dodatkach i innych bo wiecej nie pytalam nie chodzilam

A i tym starajacym sie zycze powodzenia

Wszystkiego najlepszego dla Maksia z okazji 4 urodzinek!!!!!!!
urodziny21.bmp

Ja sie podlacze:tak:Buziaki:-):-):-)

Witam
Ja wczoraj taka zabiegana bylam ze nie mialam kiedy napisac a potem do pracki i tak dzionek zlecial:baffleD:
Mamita wspolczuje bolu,mam to samo od 3 lat i nikt nie moze mi pomoc:no:
Hannah gratuluje decyzji:tak:ja tez mysle o cizy w nastepnym roku bo cza\s nagli:tak:teraz to nie bardzo szczegolnie jak po takiej nocy jak dzisiejsza kiedy Kondzio steka pol nocy:baffled:
Iwonka dodatek masz naprawde niezly:tak:ja nie wiedzialam ze takowe sa:sorry:jestem tu i kiedys jak mi bedzie wrocic to bnie wiem jak sie polapie i wogole dam rade:no:z polskim prawem itd to na bakier jestem:eek:

Wszystkim chortowitkom zdrowka zycze:tak:ide sniadanie zrobic bo glodan jestem.Napisalam posta wczesniej a Kondzio komputer mi wylaczyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Muszew sie zbierac bo kolezanke do lekaza zaprowadzic a na 10 ma wizyte i sie nie wyrobnie jeszcze:sorry:

Wiki tu masz wszystko o dodatkach Dodatek mieszkaniowy

U nas to jest o tyle " dobrze" ze tylko w tej chwili Robert zarabia na cala 4 osobowa rodzine,wiec dochod jest dosc niski aby uzyskac dodatek.Poza tym u mnie jest tylko ogrzewanie elektryczne wiec i woda z termy tez ogrzewana pradem.Mam duze rachunki za prad.(kilkaset zlotych jeden)Przy skladaniu wniosku o dodatek ,rachunki za energie musialam tez podac bo w administracji zaznaczyli mi we wniosku ze nie ma centralnego ogrzewania i cieplej wody. I takim o to sposobem przyznali mi 80 zl na opal i i 260 pare (nie pamietam dokladnie ) na czynsz.

Witajcie pierwszego dnia jesieni :confused2:

Ola, najlepsze życzenia dla Maksa!!

Iwonka, fakt, dodatek niezły. Ja, jak mieszkałam w starym mieszkaniu (32 m2), to mogłam dostać dodatek, ale zanim się o tym dowiedziałam, to już się wyprowadzaliśmy. Teraz mam za duży metraż na 3 osoby, żeby dostać.

Bardzo dziękuję za życzenia dla mojego 4-latka Maksia :tak::tak:

Wiktoria, nie ruszyliśmy z budową, nadal pracujemy nad projektem.... w zasadzie właśnie wprowadziliśmy niewielkie zmiany do jego wstępnej koncepcji.... i jakoś długo trwa ich uwzględnienie przez architekta ;-) Mamy wielką nadzieję ruszyć z budową na wiosnę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry