reklama

Majóweczki 2008

to też tu dam znać że żyje i jestem i postaram się być bardziej na bieżąco:zawstydzona/y: za duzo ostatnio tych zmian ale dzielnie stawiamy im czoło
gloria wow kiedy to zleciało:-)
miłego dnia majóweczki:tak::tak:

reklama
anusiasac - W takim razie przeprszam, dobrze, że nie wstawiłam jeszcze zdjęcia jabłek i winogronu hihi.

wiktoria - Ech... ja o moim męzu mogłabym jeszcze duzo napisać, niestety większośc rzeczy złych :-/.

gloria3pl - Jak ten czas zleciał. Dopiero co pisałas nam, że jesteś w ciąży a tu juz tylko 9 tygodni zostało.

Jak tak o @ pisałyście to ja przed wczoraj dostałam, tyle, że u mnie to ani przed nie jestem jakaś bardziej nerwowa czy coś i w trakcie okresu ogólnie dobrze się czuję. Co jedynie pierwszego dnia bardzo kręgosłup mnie boli, jakos tak po ciąży mi zostało.

Ostatnia edycja:
Melduję, że żyję:-):-) A. przemówił do mnie ale nie wiem czy to przez alkohol:eek: Bo ze szwagrem półeczkę wypili. Ogólnie dzień zleciał miło. Byłyśmy z Zuzia u siostry, Młody wziął Zuzię na spacer. Tylko siostry córeczka strasznie dzisiaj płacze. Ma 2 m-ce jest na piersi ale dzisiaj ciągle ulewała i to dużo aż chlustało. I ciągle płacze podała czopek viburcol i nic. Kurcze Zuzia jak miał zapalenie płuc to też wymiotowała tylko żadnych innych objawów... Zuzia już wykapana kaszkę zjadła niemal z przymusu-nic dzisiaj nie zjadła oprócz 2 misek rosołu i jogurtu:-(

Witam i ja.Caly dzien poza domem bylismy.Rano w eldorado na kulkach,wspinalam sie na sama gore z dziewczynkami i w tunele wchodzilam i zjezdzalnia taka sliska i spadzista a jak sie z niej zjechalo to normalnie kregoslup czulam jak ladowalam na tylku,az sie wystraszylam jak mnie zabolalo.Ja nie wiem co z tym mam.Dzien w dzien bol,w nocy mnie tez boli ale juz nie bede narzekac. Potem pojechalismy zrobic grilla.I tak dzionek zlecial.

Gloria a w koncu wiesz co bedziesz teraz miala bo nie pamietam czy pisalas.Alez ten czas leci!A z majoweczek to vanessa2 jest tez w ciazy i tez chyba ma ten termin co ty ale nie pisze z nami wogole.......

Witam wieczornie
Myslalam ze tu bedzie duzo do nadrobienia tu pustki prawie:szok:
Iwonka to w sumie fajny dzionek mieliscie procz tego bolu:sorry:
A ja siedze sama.G stwierdzil ze zrobi sobie wychodne bo ja ostatnio wyszlam:baffled:jakbym go w domu trzymala:baffled::angry:wlasnie otworzylam sobie zyyywca:-p:-p brzuchol boli od@@@wiec moze sie troche rozluzni:-p

a u mnie rosolek juz prawie prawie:-p a paczusia takiego typowo polskiego tez bym zjadla:-pmoj brat kiedys robil w cukierni(deawno,dawno temu)i przynosil rozne pysznosci:-pnajlepsze byly dla mnie paczusie przekrojone na pol a posrodku duzo bitej smietany:tak:co ja bym dala za takiego:sorry::-p

reklama
no u mnie juz obiadek wstawiony

adas spi.. wiec wszystko jest ok mezus na uczelni a ja teraz bede sie nudzila...

i mysle ze popoludniu sie gdzies wybierzemy bo ja juz nie moge w domu nudzi mi sie jak nie wiem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry