reklama

Majóweczki 2008

Witam,

MY po Kościółku. Mała śpi. Kawusia wypita i leniu****emy. Namawiam męża na wypad do Reala ponoć są tanouśkie kombinezony dla dzieci. Nie wiem tylko czy uda mi się go namówić. U nas słoneczko piekne świeci więc na jakis spacerek po obiedzie się wybierzemy.

Iwonka - Z Veneską juz lepiej?

reklama
tez slyszalam o tych kombinezonach ale my mamy juz :-p

Ja czekam na moich maly spi w aucie a M go pilnuje ale jestem glodna mam dzis rosolek i ruchliwce :-D

Iwonka moze to jakis wirus M tez mial goraczke ze szok w jeden dzien a na drugi dzien juz przeszlo :eek:duzo zdrówka

My po odwiedzinach u znajomych kurcze poszla bym nad morze ale dzis niedziela wiec pewnie duzo ludzi bedzie sie szwedac a juz mam dosc po sezonie :-p moze las gdzybki ...

kamilka a co mezulek mgr robi ?

kwiateczek ale mi smaka narobilas z tymi paczkami a Ty nie dobra

mamita a moze zabki ida ze tak sie jej niechce jesc u nas czasami wcina ze szok a czasami sa takie dni ze bardzo malutko

Ja tez po kosciolku,wlsanie wrocilam:tak:zdarzylam zjesc rosolek i Kondzik wlasnie wstal:-pzaraz drugie danie robie i tez odpoczynek i moze spacer potem:tak:
Wiki ja nie dobra jestem???Ty to chociaz mozesz sobie takie gdzies kupic a ja nie mam szans tu:no::sorry:angileskie mi nie smakuja:no:sa namoczone olejem :no:bleeeemam jedne paczki ktore kupuje,mto w lidlu,mrozone z bita smietana:tak:ale to juz jak sie zachce:sorry:oki lece chyba kawusie robic i obiadek dalej:-p
milego popoludnia

A my bylismy na bazarku,potem u cioci na kawce.U nas dzis pomidorowa i kotleciki schabowe.
Patrzylam w Realu gazetke i takie sobie te kombinezony.
16-17.jpg

Witajcie dziołszki.

My wczoraj i dziś u mamy byliśmy. Wstąpiłam do sklepu i znów coś tam kupiłam Idze do ubrania - normalnie drogie to wszystko, że szok. Dziś kupiłam ciepły pajac do spania i komplet - rękawiczki, czapka, szalik i taki nakładany przez głowę golfik. Nie wiem, jak będzie z tymi rękawiczkami, bo tak się darła, jak jej chciałam przymierzyć, jakby ją ze skóry obdzierali. Kurczyła palce i nie dało się wsadzić tego jednego palca dużego na swoje miejsce.:eek:
Jutro rok mija od naszego chrztu, ale zleciało :szok:

witam wieczorkiem
jestem padnięta po weekendzie spędzonym na wykładach a jutro do pracy:szok:
dzieciaki już śpią a ja idę sprzątnąć bałagan i łazienkę niedziela nie niedziela a sprzątać ktoś musi.

Migotka gdzieś doczytałam ,ze tez studiujesz, ja mam jeszcze 3 semestry przed sobą i napisanie pracy a tobie ile zostało? i nie martw się jakoś dasz radę, w chwilach zwątpienia pomyśl że ja mam 3 dzieci:szok: tak prawdę mówiąc to też nie wiem jak dam radę ale jakoś muszę, pozdrawiam

Madzia, ja sobie z jednym dzieckiem przy nauce poradzić nie mogę, podziwiam Cię, że tak sobie radzisz - dzieci, praca i jeszcze studia.
Mi został ostatni semestr i teraz będę pisać pracę, na koniec lutego egzamin końcowy i obrona. Ale chyba nie będzie źle, bo to nie magisterka, więc praca na jakieś 30 stron wystarczy.

reklama
Kwiateczek, ja też gratuluję! :-) Ja nigdy nic nie wygrałam. Chyba puszczę lotka, może jutro 40 baniek wygram :-p
P.s. Ach, przepraszam, wylosowałam w autokarze w Gracji gipsową figurkę Ateny :-D

U nas dziś znów nudy będą. Ja jakaś dziwna jestem, ale nie mogę się już doczekać Bożego Narodzenia :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry