reklama

Majóweczki 2008

Póki co obejrzałam, te brzydule z różnych krajów i szczena mi opadła przy Greczynce i Wietnamce. Brawo. Za to Rosjanka nie wybrnęła niestety.
Szefów to sobie jutro obejrzę.

Oglądam czasami amerykańska wersję, lubię tych asystentów, blondynę i tego geja.:-D
Polska brzydUlę sporadycznie, nie mam na kim oka zawiesić. Dorocińskiego by dali na szefa to bym nie przepusciła odcinka i jeszcze powtórki wyfilowała. Tak, to najwyżej na napisy włączę bo Miku lubi.
Choć z drugiej strony Dorociński jest w Tancerzach a nawet 5 minut nie daję rady obejrzeć.:no2:

reklama
Witam.
W końcu doczytałam z tygodnia co u Was.

Dziubek gratuluję, właśnie takie miałam przypuszczenia.

U nas chorób c.d. Ania zapalenie oskrzeli a Natalka katar. I oczywiście konający na przeziębienie mąż.

Natalka śpi tak około 1,5 h od około 12tej. Wstaje 7-8ma a spać kładę po 20tej.

U nas sezon grzewczy od wczoraj. Teraz jest przyjemnie ciepło.

Kathy co do fotek to wybieram sobie kilka i potem robię z tego jedno zdjęcie w paint shop pro.

To tyle na dzisiaj. Idę spać.

Witam sobotnio:-) Byla wczoraj tesciowa ,zrobila zapas kaszek dla Klaudiii na 3 tyg minimu wystarczy.
Za kilka dni mojej corci 4 urodziny ,przyjezdza tez moja mama :-)Moje dziewczynki tez lekko cos tam pokasluja,i jakis katarek z rana jest.Zaczelam im podawac rutinacee junior w syropie z wit C.Bede dawac codziennie ,przez ten okres zimowy.

Madzia ja tez w sumie nie ogladam tv ale chociaz na seriali kilka sie lapie,ale ty to jestes z dyskryminowana we wlasnym domu,a do kina choc czasem wychodzisz?

Joanna zdrowka zycze dla rodzinki!

Dzień dobry. Ja tylko na chwilkę. :)

jo-anna-on - Duzo zdrówka dla domowników.

Co do szefó i brzydul to w zeszłym tygodniu oglądałam te filmiki z siostra i obgadywałysmy wszystkiech po kolei. Z Babek to już nie pamietam która Nam się najbardziej podobała ale co do szefa byłysmy zgodne, że polski Marek Dobrzański jest najlepszy :P

hej ja po szkole myslalam ze mi glowe rozwali wzielam apap i dwa razy ibuprom zatoki przeszlo :eek:

Iwonka fajnie ze mama do Ciebie przyjedzie :tak: ale pannica Ci rosnie ze szok

kwaiteczek ech no az niewiarygodne ale niestety u nas tez sie to zdarza no a nastepna rzecz ze ludzie sa paskudni babcia krzyczy ze jest przeciwna aborcji a jak przyjdzie dziewczyna z dzieckiem bez obraczki to krzczy dziw*a

Witam! wczoraj nie dałam rady już zajrzeć. O 11 przyjechała Siostra z małą (2m-ce), potem ja odwiozłam do domu i prosto na hipoterapie. Chcieliśmy jeździc raz w tyg bo kruchoz kasa ale musimy przynajmniej 2 razy więc na miesiąc bedzie ok. 300zł +dojazdy(30km w jedna strone.). potem szybciutko na msze i pogoń za smoczkiem bo Zuzia zgubiła i nie mogłam w żadnej aptece dostać...
Dzisiaj od rana gości miałam przez to Zuzia marudna nie mogła potem zasnąć. dopiero teraz troche ogarnełam mieszkanko. Musimy na zakupy jechac w lodówce tylko swiatło...

Mamita wspolczuje takiej lataniny i tej kasy:baffled:nie da sie jakos obnizyc tych kosztow?jakies doplaty czy cos?
Ale tu cisza:sorry:a my prawie caly dzien w domu bo tak wieje ze nie dalo sie isc.Piasek w oczy az sie sypal.Nudzi mi sie.G w pracy.....do pozna:baffled:Nic nie moge zrobic przy Kondziu bo albo mi zaraz sie na kolana wpycha albo na lawe,to wylacza tv itd itp.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry