reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam.Wpadlam zyczyc milego dnia ,nie popisze bo mi Klaudia przeszkadza.
Dotkass a tam w tym domu macie wode ciepla miejska czy ogrzewana na terme?Bo jak na terme to wanna jest malo oplacalna i koszty wysokie.

A fakt sa piekne wanny zabudowane wlasnie takimi super kabinami.Ja lubie wanne ale wole szybki prysznic.Mam z glebokim brodzikiem.

mamita, jestem zbulwersowana, że nie ma dofinansowania w takich sprawach, przecież tu chodzi o dziecko :wściekła/y:

Iwonka, jeżeli chodzi o wanny w hydromasażami jestem jak najbardziej przeciwko, powód??? banał, zatrzymuje się woda w tych otworach i tworzy się grzyb (niestety), prysznic z hydromasażem jak najbardziej w porządku i jestem za, powód??? nie zatrzymuje się woda i jaka przyjemność :tak:, jeżeli chodzi o ogrzewanie wody, ogrzewamy z pieca, nie wiem dokładnie jak (nie znam się na tym), ale napewno nie przez termę, chcę wannę ze względu na Ami, ja i tak będę pewnie "się prysznicować" ;-):-p:tak:

Wiktoria, myślałam o czymś takim, ale....ach dużo ich, po pierwsze i najważniejsze w miejscu na wanne wchodzi tylko narożna, a narożnych z prysznicem nie wiedziałam, więc trzeba by było zamawiać co wiąże się z ogromnymi kosztami, po drugie zawsze mogę sobie ukucnąć i wziąść prysznic, w końcu pod prysznicem nie stoję długo :sorry:...a jak kiedyś będę robiła remoncik, bo znudzi mi się kolorystyka w łazience i będzie mnie stać na coś takiego to pewnie, że sobie sprezentuję :tak:;-):-)

Amelcia się wyszalała na ogródku, po domu ganiała jak szalona, byliśmy w lesie na spacerze, była z nami moja Mama, była zachwycona domem, miejscem, a najbardziej tym, że działka graniczy z lasem, w którym rośnie masę grzybów, a moja Mamcia "grzybiara", więc była w swoim żywiole :tak::-)

Dotkass fajnie że macie taki wymarzony domek, ja jeszcze czekam na pozwolenie na budowę , powinna byc na dniach, a potem jak będzie kredyt to witaj budowo...:tak:
U nas dziś drugi dzień wiatru, ale mały spacerek zaliczony

Jutro do pracy, nowy tydzień i Dzień Nauczyciela muszę przygotować z moja klasą, mnóstwo roboty:eek: no cóż...
jakoś tu cicho przez weekend:sorry:

Hej,

Ja miałam zalatane ostatnie 3 dni i dlatego wieczorkami już nie miałam siły komputera włączać. Dzisiaj unas piękan pogoda była. Chociaż wioało. Zuzia ostatnimi dniami jest jak aniołek. Kaszki tylko znowu na noc nie chce jeść i muszę kombinować co by jej tu dać żeby się najadła:eek:

A ja mam jakieś takie dziwne przeczucia co do tego że będę miała blixniaki. :szok: Oj oby się nie sprawdziły:szok:

Dotakss - fajnie ci że masz tak super usytuowaną działkę. Ja mam do lasu z pół kilometra:-( Na działce zero drzewek więc dopiero będziemy sadzić. Łyso tak:eek:

Witam wieczorowo.
Dziubek zycze Ci jednego:tak:blizniaki/....az sobie nie wyobrazam takich dwoch jak Kondzio,szpital psychiatryczny by mnie czekal:sorry:a i o blizniaki nie tak latwo:tak:

A my bylismy u znajomych,Ja z malym wrocilam sama a G zostal:baffled:Fajnie:sorry:

reklama
dziubek, a u Was w rodzinie były ciąże bliźniacze??? bo w takich przypdkach łatwoej o bliźniaki, no i metoda in vitro to w 90 przypadkach na 100 kończy się ciążą mnogą :sorry::tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry