reklama

Majóweczki 2008

mamita - Szkoda, że tyle trzeba płacić... kurcze, przecież tu chodzi o małe dziecko i powinno to wszystko być tańsze.

_WiKtOriA_ 0- Ja ogólnie nie szaleję ale własnie spijam z męzem wódeczkę, bo jest wkurzony na swojego szefa i chciała się czegoś mocniejszego napić więc mu towarzyszę :P

reklama
Witam wieczorkiem
Dziś normalnie był "wiatrodzień" jak mawiał Kubuś Puchatek, nici ze spaceru:no:
Pojechałam do nowEj kawiarni dla mam z dziećmi, bo jest tam taki plac zabaw dla dzieci: kulki, zjeżdżalnie itp. fajnie było, wypiłam pyszną kawkę i pogadałam z siostrą. Tylko jakaś wścipska babka obok ciągle pytała o dzici, czy to bliżnięta, jak jej powiedziałam ze nie to ile między nimi różnicy, ja grzecznie odpowaidam że 10 miesięcy a ta że to niesamowite, że sie zdecydoałam na dwójkę tak szbko i takie tam, ciągle coś chciała, wkońcu ją ignorowałam bo miałam już dosyć przesłuchania:no: ale poza tym było ok

od piątku nie będzie mnie na BB przez tydzień bo muszę przenieść sie z dziećmi do domu mojej siostry, a ona mieszka w lesie( jest leśniczym) i nie ma internetu. Ona wyjeżdża na wycieczkę do Tunezji i ja muszę zajac sie jej psami i kotem. Troche nie wiem jak dam radę bo codziennie rano musze przyjechać do siebie bo Zuza do szkoły, dzieci zostawić z nianią i do pracy a po południu znowu z całym majdanem dosiostry niby 30 km ale zawsze to kawałek.

Madzia ja tez w sumie nie ogladam tv ale chociaz na seriali kilka sie lapie,ale ty to jestes z dyskryminowana we wlasnym domu,a do kina choc czasem wychodzisz?
no muszę przyznać żedtroche tak jest, ale walczę z tym...
A w kinie bywam raczej rzadko, raczej z dziećmi tzn. w pracy jak idziemy ze szkołą

My tez w domku o suchym pysku z szalejacymi dziecmi.Na szczescie spia.Cos mi Klaudia kaszle jak spi.
Madzia wzielas na siebie kolejny obowiazek a malzonek jedzie z wami? Nie moze on sam tam zagladac?
Mamita ,tyle pieniedzy zeby placic,naprawde to sie w glowie nie miesci...ze nie ma jakis refundacji czy cos? Czy wam sie nie nzaleza poprostu z jakis wzgledow?

Kwiateczek nic nie planuje s[pecjalnego,w dniu urodzin przyjda na dwie godzinki po poludniu dzieci z podworka a urodziny dla rodziny bede w sobote.
Ma ktos taka kabine tego typu?
ffb45dceb94811e1.jpg

Ostatnia edycja:
Myslę o fundacji żeby założyc Zuzi subkonto i wtedy znajomi moga wpłacać 1% podatku na jej konto i te pieniądze będą do wykorzystania na rehabilitację, hipoterapie, może wreszcie na turnus byśmy pojechały. Rehabilitacja wskazana metoda Bobath a u nas najbliżej w okolicy jest kobieta która ma uprawnienia ale tylko prywatne wizyty, a turnus ok 3 tys bo jak z nfz to do 18 m-cy sie czeka... Znajoma radziła fundacje regionalna ale u nas nie ma takowych więc uderze chyba do ogólnopolskiej.
Iwonka kabina rewelacja moja ciocia ma podobna jest super

Wiki G ma co drugi weekend wolny ale zawsze musi odpoczac,albo cos innego:angry:tak ze sama i tak chyba ze od czasu do czasu nim wstrzasne:sorry:
Madzia co za baba,ja to nie znosze tych 100 pytan do..:angry:
Panistepelek to i ty przy okazji sie rozluznisz;-);-)

A moj G juz sie polozyl:baffled:oczywiscie sparwdzil wszystko w kompie i poszedl lulu a co ja tam:no:ide cos ogladnac:baffled:

Madzia wzielas na siebie kolejny obowiazek a malzonek jedzie z wami? Nie moze on sam tam zagladac?
Iwonka pewnie by mógł ale mój mąż pracuje za granicą i jest raz na 2 miesiące w domku, więc ze wszystkim jestem sama, tzn Zuzia mi pomaga ile może ale to jeszcze dziecko.

Jeżeli chodzi o kabine to ja mam taka narożną, okrągłą ale niższy brodzik i bez takiego panelu tylko zwykła bateria:-)

Madzia sorry jak przeoczylam ze kiedys pisalas ze maz na wyjezdzie ;-) a kabine zwykla mam tez ale chcialabym teraz taka zabudowana z sauna ,hydromasazem,radiem,swiatelkami .......he.

Dzis widzialam mega wyjechana przeceniona z 4500 na 2000tys ale to taka kabina zamknieta z wanna w ktorej jest hydromasaz.,mowie wam bomba!!!!!no ale spora i miejsca potrzebuje choc cena kuszaca,nawet na raty bym wziela.cos jak ta ale jeszcze z lepszymi bajerami.Tu jest pokazane jak ona wyglada wewnatrz :http://www.hydromasaze.com/photo/flash/K006.html

Ups chyba powinnam na innym watku pisac o tym,wybaczcie ;-)

K006.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się szybciutko,

Nadrobię Was wieczorem, albo jutro, bo zaraz uciekamy do naszego domku, zdjęcia już porobiłam, muszę zrzucić i wkleję się pochwalić, ale wszystko później :-):-):-)

Iwonka, ja chciałam taką kabinę, ale zrezygnowaliśmy, będziemy mieli tylko dużą wannę, miało być i to i to, ale stwierdziłam, że nie będę robiła z łazienki składu, wolę przestszeń :tak:;-):-), ale jeżeli miałabym mieć tylko prysznic to napewno taki :tak::-)

Miłego Dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry