reklama

Majóweczki 2008

dziubek najlepiej idź do gin. zrób usg i sprawa sie wyjaśni;-)
Ja znam babeczkę, która urodziła synka tak jak ja w 98 roku i w zeszłym roku w wakacje spotkałam sie z nia w przychodni jak byłam z dziecmi i wiecie co ona urodziła jeszcze 2 razy po dwie dziewczynki:szok:!!! myślałam że padnę dwie pary bliźniąt w odstępie 2,5 roku, mówiła że jest ciężko, te najmłodsze maja teraz po 3 lata:eek:
Jak sobie z nią pogadałam to od razu przestałam sie nad sobą użalać, że mi cięzko z 3 dzieci:tak:
A tak wogóle czy ja jestem jedyną majóweczka z taką gromadką?:shocked2:

reklama
Dzień Dobry,

Nie wyspałam się :no:, jak pech to pech, dziś świecie słoneczko, nie mogło świecić wczoraj jak byliśmy w domku :sorry:

Madzia, tak jesteś jedyna, bądź pierwsza jak wolisz ;-):-)

Idę zaraz zjeść śniadanko i wypić kawkę, potem na zakupki i spacerek zarazem, ale to koło południa, jak będzie już cieplej :tak:

Miłego Dnia

Witam,fakt sloneczko pieine a na Onecie pisza ze w srode 20stopni ma byc:szok:zobaczymy:sorry:
Madzia fakt jedyna z trojeczka jestes ale jak Dziubek pisze ze podejrzewa blizniaki wiec byc moze bedziecie dwie z trojeczka:-D:-D:-D:-pa na usg chyba jeszcze za wczesnie.

Kwiateczek mnie tez bola plecy w nocy,w dzien jakos sie czlowiek rozrusza,ale np do tylu tez nie moge sie wygiac bo odrazu lapie bol...i Ty chodzilas na jakies cwiczenia i nic wiec juz nie wiem co pomoze,jak mnie dobrze moj R wymasuje to mi na troszke pomaga.

Ja mam to samo z plecami :tak:, a co do USG ja pierwsze miałam robione w 6 tygodniu ciąży i już wiedziałam, że ciąża pojedyncza :tak:;-)...dziś idę kupić teścik, bo @ jak nie było tak nie ma :no: :confused2:

Oj Dotkass, no to czekamy z niecierpliwością na wynik testu ;-)

W sobotę mieliśmy kolejne spotkanie z architektem, podczas którego omawialiśmy koncepcję projektu domu - tzn, funkcje mieszkalne - no i hihi znów jakieś zmiany będą, na coś tam się wstępnie zgodziliśmy, a teraz po przemyśleniu jednak chcemy zmienić... ale to już takie drobiazgi. Architekt twierdzi, że jesteśmy w połowie drogi. A nam się wydaje, że jakby w lesie ;-);-) ale to on się zna a nie my, podobno ma konstrukcję przeliczoną już na cegły, żeby nie trzeba było przycinać. Będziemy budować z Porothermu. Nadal nie dopracowana kwestia okien na piętrze, co jest dla mnie bardzo ważne, ale jest trochę skomplikowane bo robimy dach mansardowy, a jednocześnie nie chcę mieć ciemnych pokoi na górze...

Witam! U nas słonko świeci. Zuzia zasnęła. Boje się żeby chora nie była bo musiałam z teściową do lekarza jechać i tam wszyscy zakatarzeni i kaszlący:wściekła/y::wściekła/y:
Robię obiadek od rana 2 prania zrobiłam. Na 17,30 jedziemy na hipoterapie. Troche późno ale terminy zajete...
Dotkass może @ sie spóźnia przez to że schudłaś tyle a może nie...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry