Witajcie.
Dotkass, gratuluję!! Ja na szczęście nie mam takiego problemu, wrzucam do szafy jak leci. Nawet nie wiem, gdzie zapodziałam żelazko

ja wlasnie swoje odkurzylam wczoraj.Dostalam [paczke,kupilam posciel z zaslonami

tanio

tatusiowi prezent na swieta od Kondzia(portfel z dedykacja)i Plaszczyk dla siebie,taki na jesien i trzeba wlasnie bylo go uprasowac

acha jeszcze seterek taki rozpinany ale byl za maly i czekam na wiekszy rozmiar
Witam się z samego rana jako pierwsza,
Moje dziecie dziś stwierdziło, że pospać mi nie da
położyłam się po 23:00, więc długo nie pospałam, a spać uwielbiam od zawsze, odkąd pamiętam kładłam się późno, bo lubię tą ciszę, która jest w domu wieczorami, a i późno wstawałam, ale przy Amelci się niestety tak nie da
, zasnęła przed 20:00, obudziła się o 5:30, więc zabrałam ją do nas do łóżka z nadzieją, że pośpi, fakt trochę się przytuliła, ale na pół godzinki, jak R zaczął się wiercić, by wstać do pracy Amelcia od razu wstała razem z nim,ja niestety też musiałam. Ostatnio byłam tak nie wyspana, że poszłam z kołdrą do dużego pokoju i poszłam spać, a Amelcia się grzecznie bawiła, potem usiadła mi nad głową i oglądała bajkę, chyba dziś to powtórzę...boszzzzzzz, ale się rozpisałam, ale to z niedospania 
Jeszcze jedno...muszę się pochwalić, że się przemogłam i wczoraj pierwszy raz włożyłam do szafy nie wyprasowane pranie, zdjęłam z suszarki, złożyłam równo i włożyłam, ale było to dla mnie bardzo ciężkie, naprawdę, ale pierwsze koty za płoty, jak to się mówi...zaczynam uczyć się oszczędzać czas...szkoda, że dopiero teraz
;-)
:-)
Miłego Dnia
Ja nie dospie.Kondzio zaraz mnie sciaga z lozka i steka hum mm immm tzn ze chodz

i musze isc do salonu,wlaczyc tv i siedziec

co do prania gratki

zobaczysz ile zaoszczedzisz czasu

ja mam calkiem proste.zawsze staram sie powiesic dobrze a na dworze wywieje ze sa glancus

;-)niektore trzeba ale G na szczescie zadko nosi koszule

Nie nie,mam teraz wlasnie @@@@ a te skurcze to juz mnie kilka miesiecy mecza.Raczej juz dzieci miec wiecej nie beda,choc mnie namawiaja na jeszcze jedno.No a my sie nawet nie zabezpieczamy.
To raczej brak magnezu

pijesz duzo kawy?ja mam tak ze jak brakuje magnezu oko mi lata

smieje sie zaraz do G ze po przebywaniu z nim jak osiolek w shreku-terapia potzrebna mi
witam
koncze kawusie,do dentystu powoli sie szykuje

nocka znowu z pobudkami.