reklama

Majóweczki 2008

reklama
Migotko, mam dokładnie taki grill :tak::tak:

Kwiateczku, tak, producent tych wędlin bez konserwantów to firma "Tradycyjne jadło". Kupuję je w "Piotrze i Pawle" tu w Pile, w Warszawie też w "PP" były... Uwielbiam też ich szynkę, polędwicę mniam mniam

Ja nie mam obrzydzenia w oprawianiu mięsa, uwielbiam nawet surowe na tatar, czego mój R nie trawi...moja siostra ma tak, że gołą ręką nie dotknie nawet surowego mięsa :no:

A jeżeli chodzi o grill, ja mam PHILIPS Cucina taki 3 w 1, grill, sanwich toster i gofrownica, są trzy wymienne wkładki, jestem bardzo zadowolona :tak::-)

Mniam mniam, dziewczyny, fajne grille i opiekacze :tak: Ja nie mam problemu z oprawianiem mięsa, a ostatnio uwielbiam polędwiczki wieprzowe z grilla, kroję je na plastry, marynuję w jakichś przyprawkach i grilluję.

reklama
Witam! U nas pada i pada, wieje i wieje:wściekła/y: A snieg ma być jutro-a my nadal kozaczków nie mamy. Dzisiaj taka wichura ż drzewa łamalo więc z Zuzą w domu sieedziałysmy. Teraz śpi.
Zjadłabym pierś z kurczaka z grila albo skrzydełko chociaż... Tez musze sie zastanowic nad kupnem takiego grila.

a u mnie TAKI widok za oknem :-) normalnie na sanki można iść :-D
:szok::szok::szok:połowa października :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry