szopek
Mama Kniazia Burubara
Tez bym chciała grilla elektrycznego. Mało brakowało a rodzice dostali by ostatnio od znajomych. To już jakbym ja go miała ;-). Tak skończyła sokowirówka, sandwich toster, gofrownica i ostatnio szybkowar.
Ten szybkowar to jeszcze z lat 80 , pewnie teraz są inne. Jak się machnę z czasem i chcę mega szybko ugotować obiad to wrzucam tam warzywa i kurczaka. Chwila moment i już jest. Schab czy szynka nieco dłużej ale też szybko... waruje to mięso.
he, he zdjęcie mojego szybkowaru znalazłam na stronie o samodzielnym pędzeniu bimbru.No proszę ile zastosowań ;-)
dla ciekawych PROFESIONALNE, KLASYCZNE METODY DESTYLACJI BIMBRU
Ten szybkowar to jeszcze z lat 80 , pewnie teraz są inne. Jak się machnę z czasem i chcę mega szybko ugotować obiad to wrzucam tam warzywa i kurczaka. Chwila moment i już jest. Schab czy szynka nieco dłużej ale też szybko... waruje to mięso.
he, he zdjęcie mojego szybkowaru znalazłam na stronie o samodzielnym pędzeniu bimbru.No proszę ile zastosowań ;-)
dla ciekawych PROFESIONALNE, KLASYCZNE METODY DESTYLACJI BIMBRU
, miałam jechać z R pozałatwiać kilka spraw związanych z domkiem i zajrzeć do domku, ale Amela kasłała w nocy, katar już zszedł, ale do gardła, więc teraz po flegaminie wykasłuje go...szkoda mi było jej męczyć w samochodzie i latając po urzędach, więc R pojechał sam z moim dowodem

odezwe sie pozniej.Acha ogladacie DTVN

czekamy na wiesci ..obys szybko wrocila