reklama

Majóweczki 2008

Dzień dobry!

Kwiateczek, współczuję awarii auta, mam nadzieję, że jakoś w miarę szybko uda się naprawić... i niedrogo... ;-)

Madzia, fiu fiu to się musiało dziać ;-) Zazdroszczę wyjścia na imprezkę!

Gloria, już tak niewiele Ci zostało do porodu, niesamowite! Wybraliście imię dla maluszka? Super, że mama przylatuje...!!

Historia z tym dzieciaczkiem w wózku przerażająca... i naprawdę cud, że nic mu się nie stało!!!

U mnie nic nowego = praca praca :-(

reklama
Witajcie.

Przede wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Wiktorii :happy:

Gloria, ja Ci polecam takie rolety podgumowane, które nie przepuszczają światła. Dzięki nim moja potrafi nieraz do 11-tej spać. No właśnie, macie już imię dla synusia?

Kamilka, zdrówka dla Adasia :tak:

Kwiateczek, podesłałabyś taką rybkę priorytetem :-p

Ja dziś już na bank muszę kupić kurtkę zimową. Chociaż może być ciężko, bo już schodziłam całą galerię i syf jak nie wiem. Albo jakieś wory bezkształtne, albo jakieś pokryte błyszczącą warstwą czegoś dziwnego :eek:

Witam! Siedze przy garach bo goscie na obiad na 13. A. wybył z Zuzia. Nie gadam z nim od wczoraj. Od rana juz fochy miał. Ide włoski myc.

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Wiktorii:-)

Dzień dobry!

Kwiateczek, współczuję awarii auta, mam nadzieję, że jakoś w miarę szybko uda się naprawić... i niedrogo... ;-)

chyba sie tak nie da:-(

Wszystkiego najlepszego dal Wiki:tak:

Gloria juz nie dlugo...fajnie:tak:wspolczuje troche bo przy upalach to przerabane:baffled:

a ja tez wloski umylam,oczywiscie z Kondziem:sorry:ja mokra on mokry:baffled:
G dzwonil,juz jedzie:tak:szybko skonczyl:-p

Olu, Panno Migotko bedzie Oliver, no chyba ze wyjdzie dziewczynka,bo kiedys pisalam ze moj radiolog jakis zakrecony byl,kto wie,co tam zobaczyl! Najwyzej bedzie Olivia:tak: No i juz nieduzo zostalo,nie wiem,gdzie te miesiace sie podzialy.

Jutro z rana beda miezryc okna,oby szybko te rolety zalozyli.
Oj,bardzo sie cieszymy z przylotu mojej mamy,bedzie z kim Isabelle zostawic,jak bede w szpitalu, bo tak to nikogo dobrze nie znam. Tak to jest jak sie pracuje 7 dni,praktycznie caly dzien, turystow pelno,a miejscowych zadnych nie znam:no:

Zlozylismy podanie w zeszlym tyg o zlobek,ale tu tyle dzieciaczkow,ze pewnie dlugo bedziemy czekali... Super by bylo,niunia by miala kontakt z dziecmi, na pewno sie jej czasem nudzi ze mna caly dzien w motelu.

Kwaiteczek, oby wam szybko auto naprawili, nasze czeka na decyzje z ubezpieczenia, znajomy zostawil na biegu i bez recznego,zapomnial, auto wyrwalo do przodu i bach w sciane...!:szok: Dobrze ze ma tzw bull bar wiec tylko blotnik i swiatla poszly.

Uciekam pozmywac naczynia,a potem DVD czeka.

Mileg dzionka

witam sie DZIEKUJE za zyczonka :-):-):-) my dzis dopiero wrocililismy caly wekend u teciowow, wogole ttak mam uche bolalo ze bylam z nia wczoraj na pogotowi na szczescie juz lepiej :-p

lece was poczytac bo wogole niewiem co piec ;-)

hej dziewczyny

ja dzis troche pospalam Adas juz lepiej ale zostaje do konca miesiaca w domu :-(:-( no szkoda znow sie odzwyczaji od zlobka ale musze go juz doleczyc... a poza tym dzis mialam caly dom ludzi najpierw moja mama z bratem potem tesciowie a na koniec siostra:tak::tak::tak: jeszcze mial chrzestny adasia przyjechac ale nie dotarl widocznie musial wracac do Warszawy:cool2::cool2:

a dzis wybralismy samocho i w przyszla sobote bedzie:-):-):-) Opel astra kombi kupuja nam tesciowie bo maja juz dosyc dzielenia sie swoim samochodem :-D:-D:-D dla mnie super nie trzebba bedzie sie spowiadac gdzie sie jedzie po co i za ile sie wroci:laugh2::laugh2:

a na dodatek dzis przy robieniu kawy dla gosci szczelilo mi w szyji i nie moge sie skrecic w jedna strone:crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Po za tym ok
DOLACZAM SIE DO ZYCZEN DLA AURELI I WIKI ZDROWKA DZIEWCZYNY I WYTRWANIA WE WSZYSTKIM I SPELNIENIA MARZEN:tak::tak::tak:

Dziewczyny za mna caly weekend chodza takie kielbaski..:-):-):-)

_8302278.jpg

witam wieczorkowo
O rany ja dziś sie narobiłam ( jak to przy niedzieli) pół dnia spedziłam w piwnicy porzadkując kartony z cuchami podzieciach , tych malutkich ( trzymam dla siostry - jak sie doczeka potomstwa) i tych duzych po Zuzi które poczekaja na Filipa i Ritkę. Mówię Wam roboty że hej, no ale zrobione, kurtki zimowe poprałam i znalazłam nawet karton zabawek po Zuzi, wyprałam i wymyłam ale dzieciaki będą jutro miały miny ja zobaczą cały karton nowych zbawek:tak:
no jutro do pracy a wieczorkiem na imprezkę;-)
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Wiktorii:biggrin2:
Dobrej nocki majóweczki;-)

reklama
Witam.My dzis w gosciach,moja mama juz w pociagu wraca do domu do Pragi :-(Wczoraj z kolezanka wypilysmy 0,7 wodki.Wszystko bylo ok a jak sie polozylam to samoloty w glowie mialam takie ze szok i do kibelka fru.........:sorry:juz sie szybko nie napije:-p
Wiki STO LAT STO LAT:-)

img.php

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry