reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek ,bo moja corka wpadla w szalenstwa z Hello Kitty i wszystko co jest z tym kotkiem chce miec:sorry: majteczki,posciel,spineczki,ubrania....:eek:nawet na scianie mamy ozdoby z kitty:-D:-D:-D:sorry:

A tak wogole to dzis pierwszy raz zostala na caly dzien w przedszkolu(bylo lezakowanie) ale wszytsko super poszlo,bo ma swoje hello kitty ze soba(posciel,pizame) i zadowolona.Tak wiec do 16ej mam spokoj.:tak::tak:zeby tak Klaudia mogla isc do przedszkola w przyszlym roku bylo by fajnie.

reklama
Witam wieczorowo TU ;-)

Bo na wz już się Wam wyżaliłam...czekamy na odzew i wycenę :tak::-)...

Amela już śpi od godziny, R też się przed chwilą położył, coś Go łamie, kaszle strasznie jakby płuca mu wyrywało :no:

Po krótce pogoda po południu piękna, więc wyszłyśmy na spacer, nosy czerwone obie miałyśmy :tak:

Miłego wieczoru

Witam wieczorowo drogie Majówki, biorę się do pracy :-(

Iwonko, a u Maksia leżakuje tylko najmłodsza grupa (3-4-latki). Maksio jest w grupie 4-latków i te dzieci już nie mają leżakowania. Fajnie, że Vanesska ok w przedszkolu!

Witam! Zuza zasnęła jakieś pół godz temu. Bylismy na hipoterapii-Zuza siedziała bez piskniecia:tak:Chyba juz sie przyzwyczaiła. :-):-) A. robi auto do środy maja skończyc potem powypadkowy przegląd (znowu 100zł:wściekła/y:). Jakos pod koniec roku ciężko z kasa nie wiem czy to tylko u nas?:-( W listopadzie mamy szczepienia płatne, prąd (co 2 m-ce), i opony trza kupic do auta:no:

Dotkass-wczesnie Amelka zasypia:tak:

Dobry wieczór

Na początek spóźnione zyczenia dla Wiktorii :)

kwiateczek - Ja dziś specjalnie obejrzałam wyjątkowo brzydule wieczorem (bo takto zawsze rano oglądam powtórki) by zobaczyc ją po przemianie (choć w sumie widziałam już w necie wcześniej) i sama nie wiem czy mi się podoba.

iwonka - Fajnie, że córcia tak ładnie sprawuje się w przedszkolu :)

mamita - Najgorzej jak kilka wiekszych wydatków wypada w jednym miesiącu :-/

U mnie wczoraj i dziś całkiem ładna pogoda, choć zimną. Nawet plac zabaw dziś odwiedziłyśmy.

hej dziewczyny

witamy sie z Adasiem z wami bo wlasnie jemy sniadanko... Adas od rana broi w mieszkaniu wiec musialam wstac juz go przypilnowac...

zaraz pije kawke kto jest juz na nogach zeby wypic ze mna???:-):-)

Witam :-) Kamilka ja dopiero zasiadlam do kompa ze sniadankiem:-p,bylismy odprowadzic Vanesske do przedszkola:tak:.Deszcz leje i zmoklam:sorry:

Olu no widzisz a u nich jest lezakowanie jeszcze w 2 grupie,ale nie trzeba spac tylko leza sobie dzieci i sluchaja bajek.

Kwiateczek ja tez widzialam wczesniej juz Ule jak bedzie wygladac w krotkich wlosach,Zrobili niespdzianek bo na ogol one wszystkie dlugo wlose,ale tez ladnie wyglada:tak:

Szopek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ,spelnienia marzen i duzo duzo zdrowka!
img.php

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, ja odprowadziłam Maksia do przedszkola, mam kawkę, więc chętnie się z Tobą napiję, Kamilko, no i biorę się do pracy!
Mam dziś sporo spraw do załatwienia, na szczęście pan z serwisu usłyszawszy, że muszę przyjechać do Poznania pociągiem podpisać zlecenie naprawy i odbioru odszkodowania (męża nie ma przez parę dni, rzecz jasna), powiedział, że absolutnie nie będzie mi robił problemu i mogę mu odesłać odpowiednie zeskanowane dokumenty emailem.
Muszę dziś zamówić sobie nowy telefon (przedłużyć umowę) bo obecny się rozlatuje i częściej nie działa niż działa....

Miłego dnia kochane!

Ula z Brzyduli baaaardzo mi się podoba w nowej wersji! Co mi przypomina, że muszę się umówić z fryzjerką....

Uuuu wlasnie ogladam DDTvn i pokazywali jak leje w Warszawie u nas narazie pogoda zawieszona.. a my siedzimy w domku tzn Adas bo chory a ja na 2 zmiane do pracy... wczoraj zapisalam sie na kurs masazu bo potrzebny mi kwitek:tak::tak::tak:

a moj maz chce mnie juz zatruc normalnie w sprawie samochodu bo pieniazki juz sa ale trzeba czekac do soboty zeby po auto jechac i tak go nosi ze ja nerwowo nie wytzrymam:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kamilko, to miłej nauki na kursie, choć pewnie temat jest Ci już dobrze znany i jak mówisz idziesz tam dla papierka. Gdybyś chciała na mnie poćwiczyć, to ja bardzo chętnie - jakaś taka jestem ostatnio skostniała ;-)
Ja też już tęsknię za moim autem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry