reklama

Majóweczki 2008

Witam wieczorowo tez:-)
Migotka rybki juz nie ma ale jak cos przepisik...:-p
Kamilka dobrze ze z Adasiem lepiej.Rozmawialam z kuzynka i jej synek tez juz ma sttarszny kaszel 3 tyg:no:ma leki ale nie pomagaja:baffled:jakis wirus w Pl jest znowu:no:
Iwnoka wspolczuje a dzis jak sie czujesz:sorry:

A ja wykanczam wlasnie lody:-plece ogladac Traz albo nigdy:tak:ostatni odcinek:sorry:a jeszcze Brzydula jutro:tak:widzialyscie dzis urywak jak ja przeksztalcili:tak:obcieli wlosy:baffled:z tego jestem zawiedziona:sorry:
oki paaaaa

reklama
A my dzis mielismy gości na obiadku. mam takie zakwasy po wczorajszej działce że ruszać sie nie moge a tu mąz do łóżka woła:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zuzia dopiero co zasnęła. jestem jakas zmęczona dzisiaj.

Dziewczyny za mna caly weekend chodza takie kielbaski..:-):-):-)

Zobacz załącznik 173519
Mniam... az mi slinka leci..:-D:-D:-D
Kwiateczek ja w internecie widziałam Brzydule po przemianie. A jutrezjszego odcinka nie zobacze bo na hipoterapie jutro:-(A myslałam że juz Teraz albo nigdy sie skończyło
Iwonka współczuje pewnie samopoczucie nie najlepsze dziś:sorry:

Witam poniedzialkowo:-),Vanesske juz odprowadzilysmy z Klaudia do przedszkola:tak:,jest mgla i tak mokrawo na dworzu:sorry:
Co do samopoczucia to wczoraj czulam sie bardzo dobrze:tak:i poszlam przeciez pozno spac i rano pobudka do dzieci byla.:sorry:Bo co mi zaszkodzilo to tego samego wieczoru oddalam,ale moja koleznaka tez miala tak samo,chyba jakas zla wodke mialysmy.:confused2:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Iwonka, współczuję ...

Mamita, ja już nie nadążam za serialami, a szkoda czasem by się coś obejrzało.
Aha i nie przejmuj się tym, że niektórzy nie rozumieją różnicy między hipoterapią a nauką jazdy konnej (no i może jeszcze skoków przez przeszkody hu hu hu). U nas jakoś tak jest, że każdy wie lepiej ;-)

I ja się witam. U nas też mglisto.
A to tak na poprawę humoru :-D

Załączniki

• d2efae55ea.jpg
    d2efae55ea.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 46
Witam! U nas rano -1 stopien samochód oszroniały. Ale chociaz wiatru nie ma. A miało byc cipło od dzis:sorry: Zuzia zasnęła. Wypije kawkę i cosik sprzątne. Później na hipoterapie jedziemy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry