Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak szybko nie dawno wrocilismyDotkass ja tez pamietam takie bale wlasnie i tez slodkosci w tych paczkach,jakies pomarancze.....
Wiktoria cos pisalas kiedys ze Darusiowi ropialy oczka i ze to od kataru przeniosl bakterie,pytam bo chyba Klaudia ma to samo....Jak to leczylas? Sama sola fizjologiczna plukalas?
Dzieki IwonkaWitam niedzielnie.Pogoda jak zwykle do d......
My wstalismy o 6:50 czasu nowegoOczka Klaudia jako tako,nie ma pogorszenia a wrecz poprawa,daje jej tylko sol fizjologiczna,mam tez swietlika krople ale da dla staszych i nie wiem czy podac,w koncu to homeopatyczne krople.
Umylam wlosy i nien dlugo zmykam sama na bazarek,moze kupie kilka rzeczy dla dzieciaczkow tam.Dzieci zostaja z mezem z w domu,wiec mam jakby wychodne
Milego dnia!
Mamita moja ma taki kocyk przytulanke, a w zasadzie dwa na wszelki wypadek jakby sie jeden zgubil.Tyle ze my mamy klapouchego
![]()
Kwiateczek zdrwoka dla Kondzia.
My wstalismy o 6 nowego czasu
zalamka.myslalam ze pospie bo w nocuy czesto sie budzi az w koncu go wzielam do nas,poszlam siku patrze na zegarek bo myslalam ze gdzies nad ranem jest a tu 1.20
Wracając jeszcze do tematu smoka, Amela sama wypluwa jak zaśnie, ja jej nie zabieram smoka z łóżeczka, tylko odkładam w kącik, żeby miała w razie jak się przebudzi
w sumie robilam bo teraz prawie cala noc trzyma
ale tez go pozniej oducze,jak zeby wyjda albo noce sie porprawia
Jak wam pisałam, nasz nocnik stał 3 doby na balkonie. Wczoraj wychylam łeb, no nie gra, no to ja cała happy. Dzisiaj rani nalewam mu wody, a ten skurczybyk znów swojeMąż wreszcie wypruł z niego głośnik. A potem Iga zrobiła do nocnika piękną kupę :-) Cóż to była za radość
![]()

wytrzymaly
Gratulujemy kupki:-):-):-)
Ja chyba tez nie
Iwonka, ja bym nie podawała, niby homeopatyczne, ale ja wiem

ani na dwor nie mozna bylo wyjsc.bylismy roche rano potem Kondzio usnal a tu obiad i tak zeszlo i jest ciemno.aLE wlasnie dzwonila kolezank i idzie:-)ze swoja 3lub 4 letnia corecza.Kondzio lubi dzeiwczynki:-)lepiej sie bawi niz z chlopcami
oki lece

Kondzio lubi dziewczynki, to chyba dobrze ;-), Amela na odwórt woli bawić się z chłopcami, taka mała łobuziara, chłopaciara, ale dama, jak typowa kobieta potrafi tak omamić chłopa, że zawsze dostaje to czego chce ;-)

, może to przez tą zmianę czasu 
I będziemy łatwic fundację. Potem mielismy gości, potem bylismy u Mamy.
a w dzień spała tylko 20min

;-)LEPEIJ Z CHLOPCAMI
codziennie tak jest
jeszcze nam nie padl nigdy np w pkoju na podlodze czy gdziekolwiek inndziej
zawsze jest na sile wysylany do lozeczka bo pewnie by do rana wytrzymal a ja nie mam ochoty sprawdzac zwlaszcza po naszych nocach

nie wiem jak bede tu spac sama
, Ritka najgorzej, Filip juz zaczyna a Zuzia podłaczyła sie na własne zyczenie bo chodzi w biodrówkach z gołymi plecami( bo tak jest modnie!, a ja sie nie znam
) i tez cos pokasłuje. Oj nie wiem jak ten tydzień bedzie wyglądał, dobrze ze jest T. zawsze troche pomoże.