Kwiateczek, współczuję zęba, nie masz jakiegoś ketonalu? Bo to naprawdę pomaga. Może trzeba go rozwiercić i nerw wyciągnąć
Jeśli chodzi o bycie z obcokrajowcem, zawsze mi się bardzo podobali murzyni i mówiłam tacie, że wyjdę za murzyna. On wtedy się strasznie wkurzał i mówił "ja ci dam za murzyna"

Nie to, żeby był rasistą, ale w jego przypadku sprawdza się to, że boimy się tego, czego nie znamy.
Ja podobno nie mam nerwa

kilka miesiecy byl otwarty,za kazdym razem jak wypelnia mi kanal to po kilku godz juz masakra

Dzis powiedzial ze zaczynaja mu sie problemy(to polak)bo pytaja sie go czemu tak dlugo trwa itd,dzis znow zrobil przeswietlenie i wszystko ok

to czemu nie da sie wypelnic kanalu?We wtorek mam wizyte i ponoc tego dnia ma byc szef

powiedzial mi ze powie zeby sam zobaczyl i ocenil

ale prywatnie mowil zeby w Polsce to zrobic,podal metode itd bo tu tego sie nie robi

teraz jakos przezyc nastepne kilka miesiecy

co do murzynow to moja babcia zawsze mowi zeby przywiezc

moim kuzynka tez ciagle gada ze muzyna najlepiej bo ladni

ja nie lubie murzynów, ale nie dlatego że rasistka jestem tylko nie pasuja mi bo sa wstretni... nie rozumieja słowa NIE... bynajmniej tacy w Wiedniu byli.. chcieli się z nami umawiać (mieszkalam tam z przyjaciółką) my mówiłysmy ze mamy chłopaka a oni ze ic to nie obchodzi i takie tam... potem zaczęłyśmy udawac lesby i tak ich splawiałyśmy

OMG to był jedyny sposób na murzynów... mnie za to rumuni kręca... zawsze chciałam miec babe z rumunem ;-) poza tym fantastyczni ludzie tak jak i rosjanie :-)
ja tez,nie jestem rasistka ale blebleble..przed ciaza jak chodzilam na imprezy to jedna polka sie tak lubowala w czarnych i tak co tydz z innym sie obsciskiwala.znalam ja tyle o ile ale jak zobaczylam jak sie z nim caluje to mi sie cofnelo z tyg jedzenie

oni maja takie wielkie usta ze prawie cala jej buzie wylizal

fuj...co do wielkich interesow to wlasnie ponoc nie prawda,zdarzaja sie jak w kazdej rasie
Z
Acha a mi sie podobaja arabowie
ci to najgorszy gatunek..moja kolezanka byla z jednym to lal ja za to ze oddychala normalnie

za to ze ktos na nia spojrzal to praktycznie codziennie

w dupie bym miala jego urode.palant pi....straszny
Ola jestes wspaniala matka i kbieta i nawet nie mysl inaczej;-)
ja dzis sie zabiegalam,najwazniejsze ze wyjal mi to z zeba

mam antybiotyk

znowu

Bylam z G u lekarza i wiecie co ma???pekniete 2 zebra

lekarz powiedzial ze od kaszlu ktory go meczy.ma dwa tyg zwolnienia

i w domu masakra bo ledwo zyje,nawet oddychac mu ciezko

ale pzrzy kompie wygodnie sie siedzialo

boshhh tylko ze on chce isc w poniedzialek do pracy.Teraz jest jego wolny weekend i i tak sie nalezy.boi sie ze jak wezmie teraz wolne to w swieta bedzie robil a teraz powinien miec wolne.....po drugie ma miec operacje znowu na nos i to wkrotce i tez wolne bedzie mial

boshhh wszystko naraz