Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kangurka, to fakt nieciekawie, kurcze my jesteśmy przed kredytem, niby dom kupiliśmy z agotówkę, ale musimy się dokredytować na wykończenie, już się boję, ale cóż nie mamy wyjścia
Nie tego co napisała Dotkass tylko jakiś takich fochów za przeproszeniem.
, co do kamilki, zachowała się z klasą i szacunek ogromny dla niej, okazało się natomiast, że osoby po których nie spodziewałabym się mało dojrzałego zachowania tak też się przedstawiły niestety

moj tez szkrab tylko nie wim na co.czasem jak zje jogurt cos sie pojawia a na drugi dzien nic
zycze zebyscie go odkupili a tym czasem szybko sie przeprowadzili od tej zolzy
ale w osmej klasie sie zaparlam i zrobilam naraz dwa zeby
cala sie trzeslam ale zrobilam bo juz jedynek gornych to pol nie mialam
musisz sie przemoc,popros o znieczulenie!!!najpierw;
Ja się chyba wtrącę w tą cała dyskusję o poście Dotkass.
Nie rozumiem tego.Nie tego co napisała Dotkass tylko jakiś takich fochów za przeproszeniem.
Czytałam , było osadzone w kontekście i zabrzmiało jasno.
Nie miałam najmniejszego problemu ze zrozumieniem o kogo chodzi dlatego, ze nie był to post oderwany od świata forumowego tylko wynikał z tego co akurat było napisane.
Jeśli ktoś śledzi forum nie powinien mieć problemów ze zrozumieniem i dorabiać ideologii.
Teraz ciągniecie tematu w stronę absurdu czyli że jedyna akceptowalna formą pisania jest cytowanie każdego i odpisywanie , jest po prostu śmieszne. To nie odrabianie lekcji. Wcale nie wynikało to z postu Dotkass i wtykanie jej tego co nie napisała tylko psuje atmosferę.
Nie będę dyskutować o tym czy się zgadzam z Dotkass, (a zgadzam się tylko po części). Chodzi mi o dorabianie treści. Nagle wszyscy obruszeni, dotknięci, bo jedna z forumek napisała co ja wkurza. Nie poleciała po nickach, licząc chyba, ze jako istoty rozumne wydedukujemy z kontekstu. Przeliczyła się i teraz dziewczyny chlipią po kątach. Więcej dystansu.
W sumie najbardziej powinna być urażona Kamilka która akurat zachowała się z klasą i nie darła szat, nie trzaskała drzwiami.
kangurka - witam po przerwie. Wracasz do pracy czy idziesz do nowej? Jakiej, jakiej? z domkiem nie za ciekawie ale nie ma to jak własny kąt.
:>boszzzzzzzz...szopek, jesteś WIELKA, dziękuję, że potrafiłaś przekazać to czytelnie, bo ja chyba nie dałam rady , co do kamilki, zachowała się z klasą i szacunek ogromny dla niej, okazało się natomiast, że osoby po których nie spodziewałabym się mało dojrzałego zachowania tak też się przedstawiły niestety
..i na tym zakończmy temat niedobrej Dotkass ;-) dziękuję
chyba nie jestem w temacie 
Oby Twoje życzenia się ziściły, a baba jest niespełna rozumu i zatruwa nam życie strasznieKangurka to rzeczywiscie macie zamieszanezycze zebyscie go odkupili a tym czasem szybko sie przeprowadzili od tej zolzy
![]()

Kangurka ja tak panicznie sie balam dentysty kiedysale w osmej klasie sie zaparlam i zrobilam naraz dwa zeby
cala sie trzeslam ale zrobilam bo juz jedynek gornych to pol nie mialam
musisz sie przemoc,popros o znieczulenie!!!

, a czeka Cię nie lada wezwanie, po takiej przerwie, w nowej pracy i jeszcze poprawiać po kimś, robić porządek w bałaganie z dwóch lat, ale napewno dasz radę
, nowy szef także w to wierzy skoro tyle na Ciebie czeka :-), to bardzo ważne być docenianym w tym co się robi