Dzień dobry!!
Aenye, ja zazwyczaj byłam blondynką i naturalne też mam blond, ale kiedyś zrobiłam sobie przypadkiem taki blond na głowie, że myślałam, że umrę! Coś mi wtedy fryzjerka położyła wtedy na włosy, że tylko delikatnie i naturalnie to stonowało i przyciemniło i było dobrze - tylko jak to się nazywało hmmm bo to nie była zwykła farba...
Cosmo, jak dzieci?
Mamita, ok masz jedno dziecko, ale zauważ ile masz zajęć z malutką - rehabilitacja, itp. Dzielna jesteś!
Kangurka, szkoda, że nie mieszkasz bliżej, namówiłabym Cię na wizytę u mojej dentystyki tutaj. Pani dr jest po prostu super- spokojna, cierpliwa, delikatna - a ja też nie lubię na ogół dentystów.
Powodzenia z domem!!!!
A my dziś mamy z mężem wyjście wieczorne do naszej ulubionej restauracji, będzie śpiewać Hanna Banaszak, a potem zjemy sobie kolację. Nie jestem może jakąś fanką HB, ale fajnie wyjść z domu.
Miłego dnia!!
Wczoraj pisałyście o mojej pracy, że może powinnam ograniczyć, mniej zarabiać a mieć więcej czasu - niestety nie jest to takie proste że mogę postanowić że np. pracuję tylko 4 godziny dziennie. Jeżeli będę regularnie odmawiać przyjmowania zleceń, stracę klientów, znajdą kogoś innego kto jest bardziej dyspozycyjny; często są klienci stali, dla których zawsze coś robię, jeżeli nie będę nadal stale dla nich tłumaczyć może ktoś z łatwością wskoczyć na moje miejsce. No i jeszcze sprawy takie jak z obecnym zleceniem - najpierw zmarowany miesiąc przez kwestie "techniczne", teraz trzeba nadgonić, a na to nakładają się właśnie klienci mówiący "Pani Olu bo pani zawsze to robi, chcemy panią i już". I się robi młyn....