reklama

Majóweczki 2008

Witam.W Warszawie wreszcie piekne czyste niebieskie niebo :-)

Co do cyckow to wlasnie moja znajoma jakby z rodziny wlasnie jest dwa dni po operacji powiekszenia biustu:tak:
Kangurka witaj:-) oby udalo wam sie szybko isc na "swoje":tak:

reklama
o, ja znowu dopiero wpadlam i widze, ze to jednak o mnie ;-) spoko, nie czuje urazy. nie jestem u was idealem aktywnej forumowiczki, bo nikogo porzadnie nie znam, w sensie - nie mam emocjonalnego stosunku ;-) - i niespecjalnie sie moge wpasowac w tutejsze klimaty - bo nie ogarniam, skoro nie mam kiedy czytac. co wyznaje ze szczeroscia. ale mimo wszystko lubie do was zagladac, sledzic wasze malenstwa, a jak mi podpasuje jakis temat, ktory akurat macie na tapecie, to sie wypowiem i juz, nikt mi tego nie zabierze :-D

pis :-)

znwou o sobie, uprzedzam: z nowosci, jestem blondyna od wczoraj, mega zmiana, peirwszy raz. i jest masakra, bo nie wyszla platyna, tylko zolta miedz. jak patrze w lustro widze Tanie zdzire, a maz wola na mnie Samanta ;-) robilam w super salonie na super specyfikach, wydalam kupe kasy, 6h siedzialam, a czuje sie jakby mi ktos jajo rozbil na glowie. dupa dupa dupa. najdalej jutro znowu bede szatynka. ech.

Aenye,szok.Nie mozesz poczekac kilka dni i znow zafarbowac? Powinny ci juz sie ladnie rozjasnic:tak: Ja mam fajna fryzjerke i ostatnio farbowala mi wlosy a jeszcze mialam @ i niestety nie chcialy mi zalapac jasnego koloru,potem jeszcze jakis tonizer czy cos mi polozyla i wlosy w kilka minut nabraly koloru:tak:ale i tak przymierzam sie do zmiany i chyba sie sciemnie po tylu latach bycia blondi:sorry:

iwonka, mam chrzciny w niedziele w rodzinie i sie tak raczej nie pokaze..
ja mialam najpierw farbe rozjasniajaca - na naturalne wlosy kladziona sama w sobie powinna rozjasnic do odpowiedniego efektu. i po 1,5h siedzenia z tym na lbie mialam wlosy RUDE jak pomarancz lub zywy ogien. potem polozyli ten rozjasniacz - utleniacz, potem znowu farbe i potem ten tonizer. i nic :-( i tak juz wygladam niebo lepiej niz po farbach, ale slabo :-(

teraz zrobilam sobie fajna fryzure i czuje sie lepiej niz rano, ale ogolem - kicha!.. mam za swoje, za glupia proznosc.. czuje sie jak dziewczynka z tej bajki andersena o czerwonych trzewikach! ukarana! :-D
:-(

A zrob sobie moze delikatna plukanke z gencjany.Tylko delikatna bo zeby nie wyszly fioletowe.A wogole to wez sie pokaz ;-)Napewno jest co sie trudno przyzwyczaic bo jedank jest to duza roznica w kolorze....Moglas zrobic na poczatek kilka pasemek na probe.Ale teraz to juz za pozno na gdybanie.

Ostatnia edycja:
Witam.
aenye- zrób fotę, może się musisz przyzwyczaić do nowego imadżu.

słońce świeci idziemy w teren, oby żadna psia kupa się nas nie czepiała, zresztą ludzka też nie.

jak patrze w lustro widze Tanie zdzire, a maz wola na mnie Samanta ;-) robilam w super salonie na super specyfikach, wydalam kupe kasy, 6h siedzialam, a czuje sie jakby mi ktos jajo rozbil na glowie. dupa dupa dupa. najdalej jutro znowu bede szatynka. ech.
:-D:-D:-D:-D:-D:-DSamanta pokaz no sie;-):sorry:nie boisz sie tak odrazu zucic farbe na te wlosy:szok:wiesz ze moze nie wyjsc kolor teraz:sorry:

słońce świeci idziemy w teren, oby żadna psia kupa się nas nie czepiała, zresztą ludzka też nie.
:-D:-D:-Dale powitanie z ranca:-)

Witam
Ja sie zaraz zbieram bo mam do zalatwienia troche spraw.a na 2go mam o zasilek dl bezrobotnych...cd az sie boje,ciekaw na kogo trafie:eek:
ide jeszcze po kawusie:-p
Kangurka to super ze na ciebie czekaja w tej pracy:tak:swoja droga ze w ciazy poszlas na rozmowe:-D:-D:-Di ze cie chcieli:-D:tak:super,zadko sie spotyka;-)

Szopek, dobrze napisałaś, sama zastanawiałam się jak to powiedzieć, ale nie umiałam ubrać tego w słowa.

Kangurka, no nieźle z tą pracą :tak: A dentysty się nie bój. Ja mogę Ci polecić dentystkę w Krakowie - u niej wizyta to relaks niemalże jak w spa :-D Ja chodzę do niej z przyjemnością.

Aenye, no pokaż pokaż nowy fryz :-)

Iwonka, a wiesz może u kogo znajoma robiła te cyce? Napisz mi za jakiś czas, czy jest zadowolona z efektu i jaki rozmiar sobie strzeliła.
No właśnie, chyba Kathy planowała, ciekawe czy już zrobiła :eek:

reklama
Dzień dobry!!

Aenye, ja zazwyczaj byłam blondynką i naturalne też mam blond, ale kiedyś zrobiłam sobie przypadkiem taki blond na głowie, że myślałam, że umrę! Coś mi wtedy fryzjerka położyła wtedy na włosy, że tylko delikatnie i naturalnie to stonowało i przyciemniło i było dobrze - tylko jak to się nazywało hmmm bo to nie była zwykła farba...

Cosmo, jak dzieci?

Mamita, ok masz jedno dziecko, ale zauważ ile masz zajęć z malutką - rehabilitacja, itp. Dzielna jesteś!

Kangurka, szkoda, że nie mieszkasz bliżej, namówiłabym Cię na wizytę u mojej dentystyki tutaj. Pani dr jest po prostu super- spokojna, cierpliwa, delikatna - a ja też nie lubię na ogół dentystów.
Powodzenia z domem!!!!

A my dziś mamy z mężem wyjście wieczorne do naszej ulubionej restauracji, będzie śpiewać Hanna Banaszak, a potem zjemy sobie kolację. Nie jestem może jakąś fanką HB, ale fajnie wyjść z domu.

Miłego dnia!!

Wczoraj pisałyście o mojej pracy, że może powinnam ograniczyć, mniej zarabiać a mieć więcej czasu - niestety nie jest to takie proste że mogę postanowić że np. pracuję tylko 4 godziny dziennie. Jeżeli będę regularnie odmawiać przyjmowania zleceń, stracę klientów, znajdą kogoś innego kto jest bardziej dyspozycyjny; często są klienci stali, dla których zawsze coś robię, jeżeli nie będę nadal stale dla nich tłumaczyć może ktoś z łatwością wskoczyć na moje miejsce. No i jeszcze sprawy takie jak z obecnym zleceniem - najpierw zmarowany miesiąc przez kwestie "techniczne", teraz trzeba nadgonić, a na to nakładają się właśnie klienci mówiący "Pani Olu bo pani zawsze to robi, chcemy panią i już". I się robi młyn....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry