reklama

Majóweczki 2008

U mnie dzis duszona marchewka z ryzem i mielone.

Wkurzylam sie choc powinnam sie cieszyc,bo przyszli dzis z administracji ze w poniedxialek o godz. 8 rano przyjda wymieniac piony ktore mam w przxedpokoju zabudowane do tego...Tylko teraz ja na biegu musze znalezc kogos kto mi zdemontuje stara lazienke calkowicie(bo mam awarie w niej) i znalezc kogos kto mi ja postawi na nowo lacznie z glaura itd....postawi to znaczy doslownie lacznie ze scianami bo stare przemokly od tej awarii.

Jak zdemontuje ta lazienke to administracja na nowo zrobi mi wszystkie podlaczenia,wiec kosztu hudrauliczne odejda a to bardzo duzo.

Ostatnia edycja:
reklama
Iwonka, fakt hydraulika i wogóle wszelkie instalacje są najdroższe, dobrze, że ten koszt Wam odejdzie, problem tylko, żeby znaleźć kogoś do roboty od JUŻ- powodzenia, ale pomyśl, jaką piękną będziesz miała łazieneczkę PO :-)

Bylismy na spacerku teraz.

Dotkass dokladnie,koszt duzy . Najlepsze jest to ze teraz musze na szybko w ciagu tych dwoch dni miec jakis plan,czy lazienka zostaje tam gdzie byla czy zamienic ja z kuchnia,wtedy kuchnie mialabym wieksza a lazienke mniejsza.Mam troche nie ustawne mieszkanie i z ta lazienka problem.Teraz jest spora,tzn wystarczajaca i miesci kibel,duza kabine 90tke pralke,umywalke..w opcji gdy bym ja przeniosla (o ile wogole sie da jesli chodzi o odplyw)na strone gdzie jest kuchnia to wtedy pralka by juz nie weszla.Po drugie obecna kuchnia jest jakby polaczona z pokojem bo rozwalilam sciane bo byla slepa kuchnia i zrobilam w tym miejscu mini barek a jak zamienie to wtedy znow bedzie slepa (no chyba ze kolejna sciane zburze) ale chyba juz nie chce laczonej z pokojem.Kuchnia jest na przeciw lazienki tak dla jasnosci.

NIe wiem czy mnie ktokolwiek zrozumie z tego pisania mojego ;-)

O swietach juz myslicie? Jak z choinka w tym raku? Stawiacie czy nie? Ja sie boje ze mi Klaudia ja rozpracuje .

Ostatnia edycja:
Mialam juz takiego posta ladnego ale normalnie zapomnialam juz co pisac i co przeczytalam.Godz temu dostalam wiadomosc na gg ze znajomej synek zaginal:no:poszli na grzyby do lasu i go zgubili:angry::angry: 2.5 roku ma.boshhh nie wiem jak mogli tak nie zayuwazyc ale teraz beda:no:wlasnie go znalezli.nie wiem jeszcze ile godz go szukali ale znalezli:tak:caly na szczescie.pewnie tyroszke zmarl.Ona napisala ze tyle starzy,karetka,ludzie ,wszyscy szukaja.Zadzwonilam do cioci bo do domu jak zawsze nikt nie odbiera:angry:zadzwonilam do cioci i to kolo nich.3km ode mnie:szok::szok: boshhh umarla bym chyba,az sie boje myslec bo mam ciarki.na miesjcu tej znajomej to bym chyba padla trupem zanim by znalezli:no:

Kwiateczek jednym slowem szok,jak mozna zgubic dzieckoDobrze ze sie znalazlo,a jak ono musialo byc przerazone,bo matka napewno ale te dziecko to dopiero przezylo.....

Widzialyscie ten wynalazek? http://www.babycaretens.pl/tensmachines.html
choc przy moich bolach krzyzowych pod czas porodu to watpie by zadzialaly ale moze,chyba juz nie bede miala okazji sprawdzuc.

Ostatnia edycja:
Iwonka, to szykuje Ci się większy remont...hmmmm ja chyba wolałabym jednak większą kuchnię, w sumie częściej się w nej przesiaduje niż w łazience, co do wynalazku, nie wiem czy w to wierzyć :-p;-):tak:

kwiateczek, :szok:, podpisuję się pod tym co napisała Iwonka

Jeżeli chodzi o święta, nie myślę o nich narazie, mam dużo więcej teraz na głowie, ale nad choinką się zastanawiałam i chyba poprostu wstawię jakieś gałązki w wazon, ale nie ze względu na Ami a na przeprowadzkę, która nie wiem kiedy nastąpi, pakowanie mnie czeka w grudniu, bo do końca stycznia musimy się wyprowadzić z wynajmowanego mieszkania :sorry:

Ostatnia edycja:
Też nie rozumiem jak mozna zgubić tak małe dziecko. Starszaka możesz spuścić z oczu, takiego malca absolutnie nie. A jakby go żmija dziabnęła ? Jak ja chodziłam z Miku do lasu to oczy na około głowy, czy nic nie pełza nie wyleguje sie na ciepełku, czy znowu jakaś sarna nie przybiegnie ( o dzikach nie wspomnę). Spuścić z oczu na tyle by gdzieś poszedł sam to niewyobrażalne. Chociaż zaraz, :dry: wyobrażalne jednak. Jak jest wiecej osób to każdy myśli, ze ktoś inny pilnuje dziecka i nit nie pilnuje.

Iwonka- metraż kuchni sobie podniesiesz ale jak wstawisz pralkę do niej to nie wyjdzie podobnie?
Ślepej kuchni bym nie chciała. Ile prądu by żarło. Chyba, ze coś pomyliłam.:sorry:obecna kuchnia jest otwarta na pokój a łazienka ciemna?

Witam ponownie.juz ochlonelam.Maly w dom,boshhh ale oni musieli sie strachu najesc ale maja nauczke:no:
Iwonka to czeka cie remont przymusowy ale pomysl o tym jak bedzie wygladalo po skonczeniu:tak::tak:
a ten wynalazek to po komentarzach widac ze nie ly.musze popytac tu.dzieki za linka;-)
Co do cyckow to tez bym chciala takie fajne B ale wlasnie boje sie takich skutkow ubocznych a przy moim szczesciu napewno by byly:baffled:

Witam! My z Zuza ok 11 pojchałyśmy do siostry i byłysmy z naszymi Dziewczynami na dworzu. Zuza w końcu zasnęła we wózku. Dzisiaj u nas naprawde była piekna pogoda. Wyprałam sobie pościel i wyschła w mig:tak::tak:

Dotkass, dziękuję :tak: Na pewno będzie super!

A propos jedwabiu, wczoraj kupiłam i mam nadzieję że będzie mi łatwiej opanować włosy, z tego co wiem używa się minimalnej ilości?

A ja niedawno oglądałam chyba na TVN style jakiś program, w którym wypowiadały się "ofiary" operacji plastycznych - było pokazane jak jednej pani piersi prawie odpadały z powodu gangreny normalnie rozlazły się szwy i wyglądało to potwornie, i inne takie obrazki. Ja wiem, że to się zdarza raczej sporadycznie, ale brrrrr straszne!!

Ja oglądałam kiedys Rozmowy w toku i tam pokazywali "ofiary" chirurgów plastycznych-masakra:szok:
U mnie dzis duszona marchewka z ryzem i mielone.

Wkurzylam sie choc powinnam sie cieszyc,bo przyszli dzis z administracji ze w poniedxialek o godz. 8 rano przyjda wymieniac piony ktore mam w przxedpokoju zabudowane do tego...Tylko teraz ja na biegu musze znalezc kogos kto mi zdemontuje stara lazienke calkowicie(bo mam awarie w niej) i znalezc kogos kto mi ja postawi na nowo lacznie z glaura itd....postawi to znaczy doslownie lacznie ze scianami bo stare przemokly od tej awarii.

Jak zdemontuje ta lazienke to administracja na nowo zrobi mi wszystkie podlaczenia,wiec kosztu hudrauliczne odejda a to bardzo duzo.

My tez chcielibyśmy zrobic Zuzi własny pokój, ale w tym celu trzeba właśnie łazienkę zrobic z kawalka kuchni-kuchnie mam duża aż za bo u nas w kuchni tylko ja siedze jak obiad robie:zawstydzona/y: Ale my znowu kasy na materiał nie mamy. Z hydraulikiem problemu nie ma bo A. jest hydraulikiem i Brat ma swoja firmę w tej branzy(hydraulika, ogrzewanie):-D

No właśnie Dotkass a Wasz domek jak jest ogrzewany bo chyba przegapiłam coś. Teraz dużo ludzi robi słoneczne ogrzewanie albo piece z podajnikiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry