Hej,
Wow,ale zagrzmiało na forum:-)
Dotakss przez Ciebie miałam w huk czytania

Dziewczyny się rozpisały że szok. A ja bidna ślęczę już nad kompem 1,5 godziny

Ale tak mnie zaciekawił temat że mi się spać przestało chcieć;-)

dziewczyny
pytanie mam czy wasze dzieci bija??? bo moj maly jest ostatnio jak aniolek grzeczny ale jak sie rozlosci to nas oklada i bije

przeciez ja go nie bije ani nikt my na wazajem nawet sie tak nie wyglupiamy zeby reke podniesc

jestem w szoku ciekawe jak jest w zlobku??
Moja bije się po główce. Jak chce mnie uderzć to jej rękę powstrzymuję i mówię że nie wolno i to dziła
Slyszalyscie o kobiecie w cizy blizniaczej zarazona tym wirusem AH1N1.jest ponoc ciezko

napewno bo jest jeszcze w ciazy

w 20 tyg....biedna .mowia o tym dzis na tvn24
Ja właśnie się boję że coś złapię. A w ciąży to ograniczona możliwość brania leków:-(
szopek, a z ryżem i marchewką??
Moja ostatnio jak był ryż do mięsa na obiad to cały czas mówiła mniam mniam i po brzuszku się klepała tak jej własnie ryż smakował:-)
Iwonka - niezły remont ci się szykuje. Z tego co piszesz to jakbyś przeniosła łazienkę do kuchni to znowu musiałabyś zamurowywac ścianę. Ja tak jak Dotkass wolałabym większą kuchnię ale obawiam się że jak zaczniesz kombinować to koszty się znacznie podniosą
co do świąt to myslę o nich za każdym razem jak widzę reklamę. Już w supermarketach też bombki pozawieszane. Człowiek napatrzy się na to wszystko i jak przychodząświęta to już nie ma tej magii. Przejedzą się te wszystkie dekoracje. Dobrze że wczęsniej mamy święto Zmarłych bo tak to we wrześniu już reklamy świąteczne by były

Kwiateczek - jak możnazgubić dziecko. Nie wyobrażam sobie tego. Ja nie spuszczam Zuzi na sekundę jak jesteśmy na spacerze
A teraz co u nas. Zalatana jestem. Robimy te imprezę i trzeba było zakupy robić popołudniami. Braki miałam w zastawie

Byłam też u gina. Dzidzi malutka fasoleczka. Ma 5cm. Zdrowiutkie. Żadnych rozszczepów i downów. Jakoś ciężko mi sobie uświadomić że będziemy mieli za 6 miesięcy drugiego bobasa.;-)