reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Wiktoria zastosuje się do tego jak zacznę czuć, że coś mnie bierze, etraz to juz za póxno, bo już mnie zmogło. Dziś R mnie obudził i powiedział, że tak strasznie "furgotałam" w nocy, że mam dziś siedzieć w domu i się wygrzewać, a miałam jechac do Mamy :-(, po parę rzeczy (kilka ciuszków na mnie czeka :-)), gdzie ja je pomieszczę?? :-D:-D:-D, ale od nadmiaru głowa nie boli, przynajmniej będę mogła Małą stroic codziennie w coś innego :-). Teraz niestety wychodzę na chwilke na powietrze po zakupy, a potem obiadek upichcę i do wyrka się wygrzać, herbatka z sokiem malinowym i cytrynka i będzie ok, mam nadzieję :tak:

reklama
Olu no wlasnie o tym wczoraj mowilam ale my sie z mezem nie poddamy :-D
bedziemy probowac nastepnym razem dziewuszke jak sie uda bedzie fajnie bo ja sama mam starszego brata co prawda teraz konakt nie jest taki jak bym chciala ale pamietam dziecinstwo, no a jak nie to bede miala dwoch rozrabiakow plus maz bo on jak zacznie sie bawic z siostrzencami jeden 2 latka drugi 13 albo z moja siostrzenica 3 latka skonczy to mozna szalu dostac zapomnia i sam jest jak dziecko hehe :-D:-D czasami mowie do tesciowej ze po co mi drugie jak juz w maju dwojke bede miala :-D

ktoras z dziewczyn mi podpowiedziala ze sok z cebuli jest dobry i sie sprawdzil nosek czysciutki mialam i sie wyleczylam czosnkiem i cebula przez trzy dni ;-)
Dotkas takze zrob sobie soczek z cebuli czosnek w kanapke i w domciu

Madamagda, ale akcja z tą kontrolą! Wielkie dzięki!
No cóż, może lepiej że sama nie jestem na zwolnieniu, bo nawet nie mieszkam pod adresem mojego zameldowania ;-)

No ja też nie mieszkam tam gdzie jestem zameldowana, wynajmujemy mieszkanko, więc...bardzo dużo ludzi teraz nie mieszka tam gdzie jest zameldowanych, tymbardziej dziwi mnie ta kontrola, napewno musiała być "ustawiona", a jeszcze to, że ciężarna i że zazwyczaj wzywaja na komisję, ale nie ciężarne, magdamagda, może oni nie zauważyli, że masz literkę "B"??? :confused:

ktoras z dziewczyn mi podpowiedziala ze sok z cebuli jest dobry i sie sprawdzil nosek czysciutki mialam i sie wyleczylam czosnkiem i cebula przez trzy dni ;-)
Dotkas takze zrob sobie soczek z cebuli czosnek w kanapke i w domciu

Oki, zastosuję się do wskazówek ;-), ale na chwilę musze wyjść, chociaż jakoś ciężko mi się zebrać, ale wyjdę teraz póki jeszcze nie pada, bo coś chyba się zanosi że zacznie :-(

Wiktoria wczoraj czytalam posta Tolki na innym watku.Ona po porostu potrzebuje czasu,zeby dojsc do siebie po takiej niemilej wiadomosci o sercu Patryczka.Mysle i mam wielka nadzieje,ze jednak sie jeszcze u nas pojawi.

Lady obyscie z Gaja szybko ze szpitala wyszly i zeby nie trzeba bylo wod dolewac.

Madamagda niezle zaskoczenie z ta kontrola :baffled::baffled:Ja sie raczej nie spodziewam bo mieszkam 300km od zusu,ktory mi kase bedzie wyplacac.

reklama
Do góry