reklama

Majóweczki 2008

Dzieńdobry majówki!Ja dziś tez nie najlepiej sie czuje mam zawalonuy nos i kicham -tylko mi tego brakowało!i to na same swięta!:-(:-(
Natalko malutka Sonia jest prześliczna ale taka bezbronna i pod tą aparatura tak biednie wyglada:no2:szkoda mi takich dzieciaczków ale niech wraca szybko do domku a tam juz się zacznie lepiej rozwijać pod wasza opieką i miłośćią;-):tak:.Ja dzis ide di starego gina ale tylko po zwolnienie a juz myslałam ,że nogi tam nie postawie a tu o zwolnieniu zapomniałam ,że sie kończy i zapomniałam powiedziec na ostatniej wizycie u gina który mnie juz poprowadzi do końca i takim sposobem musze dzis zawitac u starego ale zbadac się nie dam bo po co?Szkoda mi słow na niego jak bedzie wiecej czsu to wam napisze a teraz wychodze do mamy zaraz małego zostawić bo sama w domku jestem i nie mam co z nim zrobic a do lekarza go nie zabiore:no::no::no:.Ale widze,że was tez dzis mało pewnie macie dzień leniucha albo niedaj boch sprzatacie :angry::angry::angry:dziewczyny od czego są faceci!!!!???????????:wściekła/y:

reklama
Ja dopiero wstalam.Poszlam spac o 2.30.

Iwonka wszystkiego najlepszego dla meza :-)

Aenye dobrze ,ze juz ok z Toba.Mi tez brzuch przeszkadza.Obwod przy pepku mi sie nie zwiekszyl tylko brzuch mi sie wylal nad zebrami i mnie to uciska. A co do picia rozncyh napojow to ja tak mialam z fanta,nigdy tego nie pijalam a teraz moglabym codziennie.

Marlene a lekarz przy usg nie mowil czy ta waga dzidziusia jets prawidlowa??

Natala Sonia to sliczne slodziutkie malenstwo.Widze,ze mogliscie ja juz ubrac.Na str tej fundacji o ktorej wczoraj pisalam znalazlam ubranka od rozmiaru 38.Nawet nie sadzilam,ze takie malenkie robia bo najmniejsze jakie w sklepie zwyklym widzialam to 50.

Zycze milego dnia wszystkim majowkom :-):-)

Witam wszystkich.
Natala
aż mi się łezka w oku zakręciła, jak zobaczyłam małą i pomyślałam, że u mnie w brzuszku też siedzi taka kruszynka...Chyba nadal nie jestem tego do końca świadoma.
Sonia jest śliczna-gratulacje. Życzę szybkiego powrotu do domku malutkiej:-)

Witajcie, u mnie słoneczko przepiękne:-).
Natala, Sonia jest słodka, taka malutka...
Jak na nią patrze, to też mi się wierzyć nie chce, że mam w brzuchu takiego człowieczka.:tak: Wracajcie z malutką jak najszybciej do domku.

Natala aż mi się łezka w oku zakręciła, jak zobaczyłam małą i pomyślałam, że u mnie w brzuszku też siedzi taka kruszynka...Chyba nadal nie jestem tego do końca świadoma.
Sonia jest śliczna-gratulacje. Życzę szybkiego powrotu do domku malutkiej:-)
Ja wlasnie mam to samo . Jak ja zobaczyłam to nie moglam i do tej pory niue moge uwierzyc ze u mnie w brzuszku jest taka kruszynka

witajcie.przyjechaliśmy na obiadek coś zjeść normalnego.dziś moja córeczka kończy tydzień i nie moge w to uwierzyć.dziekuję za wszystkie gratulacje, ale chciałabym,żeby Wasze maleństwa jeszcze w brzuszkach posiedziały do maja;-)zjemy tylko zupke i wracamy do szpitala.wieczorem dam wam znać co tam u nas, bo od rana królewna prawie cały czas śpi:-)

Natala bardzo się cieszę, już nieługo Księżniczka będzie z Wami:tak:
Ola bardzo się cieszę że Mąż się zmienił :-)
Iwonko Wszystkiego Najlepszego dla Męża

A teraz opowiem Wam jak było u lekarza... Oczywiscie dostało mi się za to że wstałam, a co dopiero za sprzątanie:zawstydzona/y: pan doktor powiedział że mam leżeć plackiem i się nie ruszać tylko do łazienki, w każdej chwili mogę urodzić:-( ale muszę się Wam przyznać że wracając od lekarza wstąpiłam do sklepu po bramkę zabezpieczającą schody, a kupiłam jeszcze ciuszków dla Małej Królewny:tak:i wybrałam spacerówkę-parasolkę dla Wiktorka;-) a dzisiaj mam imieniny rodziców a jutro u Teściowej, ale pewnie większość czasu będę leżeć,niestety

Witam:)

Natalko serdeczne gratulacje. Dzidzia sliczna. Oby jak najszybciej zdjęli jej tę aparaturę i wróciła z Wami do domku.

Zwolinka - nie łaź na żadne zakupy. Jak lekarz kazał Ci leżeć to leż. Przecież nie podarowałabyś sobie póxniej jakby coś z dzidzią byo nie tak. Ja jak przenosiłam się do rodziców to nawet samodzielnie na 4 piętro nie weeszłam tylko mąż mnie wniósł. W święta też nigdzie nie jadę bo sama jazda samochodem może się źle skończyć. Szczególnie jak się jeździ po naszych polskich drogach. Uważaj na siebie i na małą. Warto się trochę ponudzić w domu tylko po to żeby zdrową i w pełni rozwinięta dzidzię urodzić.

Spadam bo mężulek jest od wczoraj i musze się nimnacieszyć bo w poniedziałek z rańca znów w delegacje jedzie. Miłego wieczorka :)

Witam Kochane!! Jak samopoczucie dzisiaj?? Ja jestem bardzo slaba i wlasnie ide do lozeczka na maly odpoczynek :) Wczoraj w nocy mialam niemily wypadek bo wylalam goraca herbate na brzuszek mam nadzieje ze moja dzidzia na tym nie ucierpiala chociaz strasznie sie martwie, co o tym sadzicie?? Co do mojej wagi to lekarz powiedzial, ze fakt dzidzius jest malutki bo to juz 31 tydzien prawie, ale moze jeszcze nadrobi. Buziaki dla was , zagladne wieczorkiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry