reklama

Majóweczki 2008

Własnie niedawno wrócilismy do domku ja zasiadam do was a mój ukochany mąż myje mi okna:-)kochany jest bo sie strasznie stara i długo mu to schodzi ale licza sie dobre checi.Ja byłam po zwolnienie u gina i dostałam na nastepne 29 dni do 12 kwietnia :-).Jak skończy mi z oknami wysle go do apteki po jakies leki bo czuje że mnie na dobre rozłozy:-(a miałam w planie jutro zakupy a czy dojda do skutku to się okaże jak sie rano bede czuła;-):confused:oby to przeszło dziadostwo a głowa mi peka aż strach boję się ,że to znowu zatoki -musze je jak najszybciej zaczac leczyc aby się nie rozwinęły dalej bo dojdzie goracza i dopiero bedzie!!!

reklama
Marlene dobrze ,że sie sama za mocno nie poparzyłaś ja kiedyś wylałam sobie dopiero co zalana cherbate na dłoń i bolało niesamowicie i cała noc reke lodem przykładałam:-(:no:.

wiecie ja zaraz kłade sie do łóżka i wygrzeje sie bo juz nie moge na oczy patrezc a łeb mi peknie za chwilkę no i sie rozłoze!
Zaraz mi po medykamenty pojada moje cłopaki do apteki i mi ulży a narazie sie rzegnam pa jak sie nie zobaczymy to nawe t DOBRANOC WAM.

Ale spokój tu dzisiaj, jak to w weekend. Ja sobie pospałam w dzień, więc cała noc sufitowania przede mną. A synek mi tak daje popalić, że szok. Co chwilę czuję jakąś nóżkę lub rączkę pod skórą, aż mnie brzuch boli. Ale miłe to, oj miłe:-).

dzień dobry a raczej dobry wieczór majóweczki :tak::tak::tak:
Natalko Twoja córcia przesłodka i widać że dzielnie walczy :tak::tak::tak::tak: oby jak najszybciej mogłaś się pozbyć tej biżuteryjki z rurek :tak::tak::tak:trzymajcie się i oby jak najszybciej szpital pozostał dla Was wspomnieniem:tak::tak:
Kathy zdrówka :tak::tak:
Iwonko wszystkiego najlepszego dla Twojego męża:-):-)
Aurelia fajnie że zakupki porobione i oby te wszystkie supełki życiowe się porozwiązywały :tak::tak::tak:
Reszcie miłego i spokojnego wieczorku:-):-):-)

Uf a my dopiero dotarlismy do domku.Byli tescie dali nam po 100zl na urodzinki wiec pojechalismy z mezem do Centrum handlowego na zakupki.Ja kupilam sobie znow fajna tunike czarno biala i moejej coreczce czarne leginsy z koronka i do tego rozowa tunike z szerokim paskiem srebnym,R. kupil sobie dwie gry i adidasy,no i obiadek tam zjedlismy in jeszcze inne duperelki i 550zl znow poszlo......rany no ale fajnie bylo :)
Malzonek dziekuje wam za zyczenia!Przesyla buziaki ;)

Właśnie wróciłam od babci, która niesamowicie zgorszyła się moim zachowaniem. Nie dość, że nie mam z mężem ślubu kościelnego, tylko cywilny, to jeszcze na dodatek jestem w ciąży, a żeby tego było mało, wybrane przeze mnie imię jest niedopuszczalne, bo nie ma świętej o tym imieniu. Masakra :confused2:

No taka to juz jestem niezdara :) Moja niunia fika w brzuszku to chyba wszystko dobrze i moze nawet nie poczula tej herbatki. Czy wy tez sie dzis tak zle czujecie jak ja?? Caly czas mi slabo mam mdlosci i spalabym 24h :-(Przeciez tak sie nie da

Witam

Ja właśnie wróciłam od teściów i dzisiaj nie było tak źle bo mieli chyba jakiś zły dzień i praktycznie się w ogóle nie odzywali tylko jak wyjeżdżałam to zamieniłam z nimi dwa słowa:-p ale muszę przyznać że jakoś specjalnie mi to nie przeszkadzało:happy2: I zaraz idę się położyć bo padam z nóg dzisiaj a właściwie to nic nie robiłam

Faktycznie dzisiaj tutaj spokój myślałam że jak usiądę po całym dniu to będzie parę stron do nadrobienia a tu niespodzianka:-)

Dobranoc Wam Majóweczki:happy2::happy2::happy2:

reklama
czesc dziewczyny .
Dzięki za miłe słowa i troskę ;)

Wróciłam wczoraj ze szpitala .obyło sie bez dopełniania wód.
Musze co dwa tyg. kontrolować usg i raczej sie lenić ...no trudno jak mus to mus ;)

Zwiedziłam sobie szpital w którym bede rodzić ..obadałam wszytskie katy i poznałam wiekszośc położnych :)
Jestem zadowolona ;)

Pobyt był mega nudzący ..bo musiałam leżeć .Ale ciesze sie że byłam badana na jakims wypasionym usg i przez fachowca w tej dziedzinie. ...Gaja zdrowa jak ryba :)

pozdrawiam Lady

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry