zwolinka
majowe mamy'08 zakochana mamusia
Witam, my dzisiaj wróciliśmy do moich rodziców. Wczoraj miałam wielkiego stracha bo miałam bardzo mocne regularne skurcze ale na szczęście co 10 minut. tak mnie wymęczyło że potem pół dnia przespałam:-( teraz leże i odpoczywam... W tyg muszę podjechać do domku i z mężem ogarnąć bałagan bo w niedzielę robimy imprezę urodzinową mojego Synka. Gdyby nie to że to pierwsze urodzinki to napewno bym o przełożyła. Ale będzie tylko ciasto i tort bo ja naprawdę nie mam siły. I tak sobie tego nie wyobrażam.:-(
i nie wiem co u was słychac pewnie dużo jak zwykle
.Ja miałam wczoraj zalatany dzień rano bylismy na zakupach bo ja się juz w żadne spodenki nie mieszcze oprócz dresowych...i musiałam cos kupić i ledwo jedna para którą kupiłam była na mnie dobra!
Tak to jest robią niby xs a wielkie jak M! I jak tu coć dostać niedość,że dob rego to jeszce ładnego??
Ja nie miałam wyboru i kisiałam brac co było na mnie dobre i zbytnio nie wisiało.No i miałam zamiar synka opkupic na wiosne ale z nim ten sam problem wszystko albo na nim wisi albo jest zamałe i niby taki wybór a dziwnie szyja te ubranka dziecięce ,także za dużo nie nakupiłam i nasze zakupy skończyły sie w McDonlds :-)
A zdradzisz mi może skad takiego ściągnać???