Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Po prostu zaznacz i zapisz jako.....
Potem wstaw do podpisu.:-)
Kurcze strasznie słaba jestem, coś mnie kłuje po prawej stronie na wyskości wątroby, chyba mała tam naciska.
Wymęczył mnie pobyt w laboratorium, mam nadzieję że nie za wczesnie zrobiłam badanie WR i HBS i przed terminem nie każą mi zrobić jeszcze raz. Wolałam za jednym zamachem zrobić skoro już tam byłam. A wy co sądzicie?![]()
Wiesz jeżeli jesteś w tym tyg.na który wsazuje twój suwaczek to dobrze ze zrobiłas na Hbs-prawidłowo a ja pytałam ostatnio gina i mówi ,że w ciąży na Hbs robi sie tylko raz chyba ,że cos nie tak to pewnie powtarzają .ja tez sie czuje coraz gorzej niby brzuch nie duzy a słaba jestem i mi cięzko jakbym była w 9mcu!!!
A żadnych obrzeków nie mam i nie wiem z czego to wynika ,poprostu wkraczamy w taki miesiąc gdzie ciąża zaczyna sie nam nudzić i oczekiwanie na dziecko staje się meczace i długie .mi teraz te tyg.tak powoli leca jakby to były miesiace!!naprawde ja juz bym chciała urodzic bo nie lubie tyle czekać za długo................

tylko tak mi slabo ale to chyba najwieksza wina tego cisnienia wiec wypilam pierwsza kawe w tej ciazy mam nadzieje ze dzidzia sie nie obrazi;-)

.....( tak słyszałam )