Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do badan krwi to w wielu gazetach czytalam,ze jadac na porod trzeba miec ze soba wyniki z badan wazne 3mce czyli WR i HBS.
Ja jadę na Karola Miarki dokłanie we wtorek, po świętach.Własnie w większości szpitali trzeba mieć oryginał wyników grupy krwi, mimo wpisu do karty ciąży. Na szczęście nie posiałam nigdzie,Jak trafilłam do szpitala to zjechali mnie za to,ze nie mialam ze soba wyniku z bad grupy krwi.Myslalam,ze skoro moje wyniki wszystkie sa wpisywane do karty ciazy to to wystarczy ale jak widac niee.

Jak trafilłam do szpitala to zjechali mnie za to,ze nie mialam ze soba wyniku z bad grupy krwi.Myslalam,ze skoro moje wyniki wszystkie sa wpisywane do karty ciazy to to wystarczy ale jak widac niee.

Przy porodzie trzeba mieć oryginał z grupy krwi. Zawsze się burzą jak się nie ma, a raczej lepiej nie podpadać na początku porodu bo mogą się później na nas odegrać jak my nie będziemy miały nic do powiedzenia i będziemy zdane na ich łaskę.![]()

Więc zmykam z BB do roboty.

No i biedak juz sam nie wie jak ma ze mną rozmawiać