reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie ;-)
produkcja waszych postów jest niesamowita :-D
ja ostatnio jakaś słaba... ciągle spię no i jeszcze Wiktor 2 tydzień chory...
teraz szukam w miare taniego i dobrego miejsca na nocleg Słowacja (na wakacje) okolice Tatarlandii Żródełka-baseniki ;-)

reklama
Coś jest na rzeczy z tym spaniem, ja mam taką fazę, jak przez pierwsze 3 mc ciąży...:-D Tylko bym komarowała...

Czesc Majoweczki!

Ja dzis znow caly dzien poza domem, widzialam sie ze znajoma ciezaroweczka, ktora ma termin na dzis.:-D I od jakichs dwoch tygodni stosuje wszelkie metody na wywolanie porodu i... nie pomaga...
Babinca zdarzylam obejrzec tylko koncowke...

Iwonka - co do auta, to pamietam, ze zastanawialiscie sie pomiedzy audi i vw. My wlasnie sprowadzilismy z niemiec vw, choc tez myslelismy o audi... natomiast jestesmy bardzo zadowoleni, tylko zalatwiamy jeszcze wszystkie sprawy w urzedzie i z tym to dopiero jest jazda przy aucie sprowadzanym!

Asiaa - ja dalej tez nie mam wozka i jeszcze nie podjelismy decyzji jaki wybierzemy... Z tym Irysem, to tak na pierwszy rzut oka brakuje mi skretnych kol, ale lepiej zeby sie doswiadczone mamy wypowiedzialy.:-)

Asiaa to nie watek o wozkach.....ale nie polecam go,to jest wozek z tych ciezkich jaki ja mialam i po 5 miesiacach zmienialam....

Łania a wy sciagaliscie kombi?My tez bierzemy pod uwage sprowadzenie z niemiec....VW pasaat mi sie podoba,chcemy tak rocznikowo od 2000roku auto....

Iwonka - no my tez tylko na kombi patrzylismy. Sciagnelismy passata z 2003. Zdecydowalismy sie na vw tez z tego wzgledu, ze w cenie jaka moglismy dac trafil sie wlasnie rocznik 2003, a audi bysmy mogli kupic 2001, no moze w najlepszym wypadku 2002, ale pewnie w gorszym stanie. A sprowadzenie z niemiec polecam - faktycznie auta sa bardziej zadbane i niemcy raczej nie kombinuja z przestawianiem licznika.

Ja zjadlam miseczke lodow bakaliowych i cos bym jeszcze zjadla ech... ale niewiem czy lody czy co innego, wiecie kobitki kombi jest ekstra jesli chodzi o wozek i tobolki dla dziecka :tak:

Iwonka - no my tez tylko na kombi patrzylismy. Sciagnelismy passata z 2003. Zdecydowalismy sie na vw tez z tego wzgledu, ze w cenie jaka moglismy dac trafil sie wlasnie rocznik 2003, a audi bysmy mogli kupic 2001, no moze w najlepszym wypadku 2002, ale pewnie w gorszym stanie. A sprowadzenie z niemiec polecam - faktycznie auta sa bardziej zadbane i niemcy raczej nie kombinuja z przestawianiem licznika.
hihihi Łania z tego samego powodu siedzę dzisiaj i jutro też sama w domu. Mąż właśnie pojechał do Niemiec... po samochód:-D:-D. Tyle że ja się nie zdecydowałam jechać z nim, za ciężka podróż jak dla mnie, a szkoda.:-:)-(

Niesia - i dobrze, ze nie pojechalas. Ja bylam, jeszcze w tamta strone bylo ok - 6 godzin pociagiem, caly przedzial dla nas. Przenocowalismy u rodzinki w Berlinie i o 14tej wyjechalismy - droga powrotna 10 godzin trwala i naprawde ciezko bylo mi wytrzymac... drugi raz bym sie chyba nie zdecydowala... dobrze, ze nie jechalismy na dwa auta, bo i taki pomysl mielismy...
No to teraz czeka Was troche zalatwiania spraw w urzedach... a jakie autko wybraliscie?:-)

reklama
Lady, dobre z tym gilem mnie zabiłaś normalnie:-). Ja też będę miała cc na Chałbińskiego, może spotkałaś taką młodziutką lekarkę tam, nazywa się Gryboś-Jagielska. To właśnie moja lekarka, zajebista babeczka, będzie mnie cięła. Cieszę sie, że czytam pozytywną opinię o tym szpitalu. Z tego co pamiętam, to chyba chciałaś znowu rodzić na Borchowie?
nieeeee...ja rodziłam na Brochowie Jasia bo miałam doka prowadzącego z Brochowa.
Ogólnie jestem zadowolona .Fajnie , sympatycznie i czysto na porodówce .
TEraz chcem rodzic na Chałbińskiego bo mnie prowadzi ginekolog z Chałińskiego :tak:.O wiele bardziej kompetentny lekarz :tak:.
Wiec nie kombinuje tylko ide tam gdzie on będzie i gdzie ma wtyki :-p.

Co do tej twojej Pani doktor to ja kojarzę ..młodziutka ale sympatyczna babeczka . Miała chyba z dwa razy nocki :tak:

Do góry