reklama

Majóweczki 2008

reklama
Niesia - i dobrze, ze nie pojechalas. Ja bylam, jeszcze w tamta strone bylo ok - 6 godzin pociagiem, caly przedzial dla nas. Przenocowalismy u rodzinki w Berlinie i o 14tej wyjechalismy - droga powrotna 10 godzin trwala i naprawde ciezko bylo mi wytrzymac... drugi raz bym sie chyba nie zdecydowala... dobrze, ze nie jechalismy na dwa auta, bo i taki pomysl mielismy...
No to teraz czeka Was troche zalatwiania spraw w urzedach... a jakie autko wybraliscie?:-)
Tak się domyślam, że za komfortowo to Ci nie było... Ja strasznie lubię jeździć w dalekie trasy, a w Niemczech nigdy nie byłam, więc tym bardziej mi szkoda, no ale rozsądek wygrał...:-D:-D:-Da autko, takie jak wasze i też kombi, tyle że z 2005.

dziewczyny wescie mi pomuszcie czemu jak jestem u mojego ginka mówi mi ze mam np 29 tydzien a w ksiarzece ciazowej pisze 28 bo ja zanim nie nadazam juz kiedys tez mi co inego powiedział a co inego wpisał i nie wiem czemu tak

Niesia - no ja tez lubie dlugie trasy... ale jednak w 30tym tygodniu ciazy nie sa one dobrym pomyslem.;-) W Berlinie coprawda juz bylam kilka razy, ale doszlam do wniosku, ze fajnie bedzie zobaczyc siostre Meza i jej male dwa szkraby.:-) No to dobry wybor odnosnie vw.:-D Tylko szczerze mowiac, ja wczesniej jezdzilam mniejszymi autami i do prowadzenia tego musze miec troche czasu by sie przyzwyczaic, bo jednak gabaryty to ma spore... ale autko fajne, no i ludzie sobie chwala vw jako jedne z bardziej trwalych aut.

Ciekawe w tych rozmowach to bylo to ze kazda mowila ze miala nieziemska ochote na seks :-Da u nas to chyba nie za bardzo z tym tak bylo no nie? Moze tyle ile tu nas to wyjatki ale mysle ze nie;-)

Niesia - no ja tez lubie dlugie trasy... ale jednak w 30tym tygodniu ciazy nie sa one dobrym pomyslem.;-) W Berlinie coprawda juz bylam kilka razy, ale doszlam do wniosku, ze fajnie bedzie zobaczyc siostre Meza i jej male dwa szkraby.:-) No to dobry wybor odnosnie vw.:-D Tylko szczerze mowiac, ja wczesniej jezdzilam mniejszymi autami i do prowadzenia tego musze miec troche czasu by sie przyzwyczaic, bo jednak gabaryty to ma spore... ale autko fajne, no i ludzie sobie chwala vw jako jedne z bardziej trwalych aut.
Ja do wprawy w prowadzeniu kombi to już doszłam, bo teraz jeździmy oplem i też kombi... krowa niezła, nie ma co :-D:-D i jaka pojemna...:-D:-D

Łania,Niesia no a ile daliscie za te roczniki?Jesli to nie tajemnica...No to sa super auta ale podobno najbardziej kradzione.Ale sliczne :) Jeszcze pd uwage bierzemy audi A4 lub A6.
Aleksandra moze tak bo np ja mam skonczone 31 tyg ale w sumie jest to 32 tydzien sie mowi.Lub wedlud usg u mnie jest ciaza o tydzien starsza ale oficjalnie w ksiazeczce mi wpisuje termin wedlug ostatniej miesiaczki.

reklama
No wlasnie i dlatego my wlasnie chyba nie jedziemy do mojej mamy do Czech.Co prawda mielismy jechac pociagiem ale wydaje mi sie to i tak meczace,ja naprawde juz lewdwo chodze,schylac sie nie moge i tak mnie to juz denerwuje ze jestem taka bezsilna i nie moge zrobic duzo rzeczy ze az przed chwila sie poplakalam z tego wszystkiego.Juz nawet nie chce ciagle p[rosic meza ktory i tak niedawno przyszedl diopiero z pracy zeby mi cos podal czy przyniosl bo kurcze wydaje mi sie ze robie z siebie sierote.Caly dzien z dzieckiem sama,to jest naprawde meczace.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry