reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Ola

Masz rację za piękne nie są, ale bardzo wygodne, miły materiał i naważniejesze, że rosną nie tylko z piersią, ale i w obwodzie nie uciskają :)

reklama
Dotkass, jak się nazywa Twój lekarz z Madalińskiego? Ja prawdopodobnie będę tam rodziła, mam poleconą przez lekarkę ponoć świetną położną stamtąd. Pytanie czy na czas dojadę z Zielonki na Mokotów hihi ale mam nadzieję, że tak!

Dotkasss - ja na Czerniakowskiej, tam tez wybieram sie na szkole rodzenia od polowy marca. Akurat prowadzi mnie lekarz z tego szpitala... nio chyba, ze nie skoncza remontu do tej pory, ale powiedzial, ze wowczas mam zapewnione miejsce na Solcu, o ktorym tez slyszalam pozytywne opinie...

Ola - no ja tez lubie Triumpha, ale fakt fakem, zbyt ladne nie sa ani ciazowe, ani do karmienia.:-D Ciazowy mam jeden ich i sobie chwale.

Olu

Mój lekarz to dr. Rafała Dziąg, ja chodze do niego do Enel- Medu (z pracy mamy opiekę, akurat tam), przyjmuje w Blue City, a tu mam rzut beretem. Moje koleżanki z pracy także sa pod jego "opieką" (w pracy wysyp ). Jedna już urodziła w styczniu i była bardzo zadowolona, co prawda miała cesarkę, ale z opieki była bardzo zadowolona

Dotkass, jak się nazywa Twój lekarz z Madalińskiego? Ja prawdopodobnie będę tam rodziła, mam poleconą przez lekarkę ponoć świetną położną stamtąd. Pytanie czy na czas dojadę z Zielonki na Mokotów hihi ale mam nadzieję, że tak!

A co do dojazdu, nie martw się napewno zdążycie ;-)

Dzięki za nazwisko lekarza, Dotkass, ja niby nie mam stamtąd lekarza, ale chodzę do pani doktor, która podobno jest tam znana.... no a jak pisałam dla mnie kluczem do wszystkiego (= w miarę spokojnego porodu) ma być ta położna. Chcę się z nią już niebawem spotkać....

Dotkasss - ja na Czerniakowskiej, tam tez wybieram sie na szkole rodzenia od polowy marca. Akurat prowadzi mnie lekarz z tego szpitala... nio chyba, ze nie skoncza remontu do tej pory, ale powiedzial, ze wowczas mam zapewnione miejsce na Solcu, o ktorym tez slyszalam pozytywne opinie...

Łania

Ja się zastanawiałam nad Czerniakowską, ze względu na szkołe rodzenia, która w zeszłym roku była bezpłatna, jeżeli ktoś był zameldowany w Wawie, ale w przypadku, gdy mój lekarz prowadzący pracuje na Madalińskiego, myślę, że najlepszym wyjściem będzie rodzić tam i do szkoły też tam chodzić (czytałam opinię i są dobre) nie wiem tylko czy uda nam się chodzić, bo mąż ostatnio dużo pracuje, a jak wraca to tylko przytulic się i zjeść obiadek, nie chcę go męczyć ;-)

Dotkass no to może spotkamy się na oddziale, kto wie ;-)
A wybierasz się oglądać oddział na Madalińskiego?

Jejku dziewczyny ale jestem do tyłu z pracą, a co najgorsze koszmarnie mi się nie chce... ratunku! BB mi nieszczególnie pomaga w wydajnej pracy, ale jakoś nie potrafię się wyłączyć.... :baffled:

reklama
Właśnie się szykuję do lekarza rodzinnego, zobaczymy co mi poradzi w tym pukaniem w uchu, może da skierowanie do jakiegoś specjalistycznego lekarza.

Do góry