reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

a ja biore sie do wystawienia mojej ukienki ślubnej na allegro robie to pierwszy raz i nie wiem jak to sie nawet robi :baffled::confused:Powolutku dojde i jakos bedzie.:-Da teraz ide na "Na wspólną"

reklama
Mam nadzieję że u mnie nie będzie niespodzianki chociaż teraz to już nie wiem:confused: Wtedy też sukienki będę musiała wymieniać. Ale z drugiej strony chłopiec to też dobrze:-) właściwie nie ważne co byle zdrowe:-):-):-)

Witam Was dopiero teraz mogłam zasiąść do Was bo przez cały dzień internet mi nawalał. Widzę,że się trochę nawydażyło. Kamilko ja jak bym sie dowiedziała, żę ma być chłopiec to zaczęłabym się śmiać bo smucić się nie ma co najważniejsze żeby zdrowe było uwierz mi:tak:.

juz sie nie smuce...:tak::tak::tak: to pierwsze dziecko wiec moze byc i chlopczyk pewnie przy drugim bylby wiekszy szok mowi sie trudno ale przestawie sie...

Kamilko ja też mówię, że pierwsze mi obojętne byle zdrowe, przy drugim też pewnie nie będę się smucić jak sie płeć powtórzy, nie bądźmy takie małostkowe, ludzie mają naprawdę problemy i to nie na taką skalę, chcieliby z całego serca urodzić zdrowe dziecko nie patrząc na płeć:tak:

Agusiaa dzien sie nie skonczyl jeszcze wiec skladam serdeczne zyczenia dla meza !

A moje dziecko spi w lozeczku dla dzidzi :) Dzis je rozstawilam,powleklam posciel i Vanesska w nim spi.

czy u was też leje deszcz ???:baffled:U mnie cły dzień ...
Racja dla polki ludzie maja gorsze problemy a dzidzia ( do tego pierwsza to płec obojetna) ważne aby zdrowa bez wad jak sie teraz tyle słyszy aż ciary przechodz:szok:......
Ja tez sie martwie aby u mnie nic nie urosło bo sukienek pełno....:-DA i tak by była niespodzianka haha!No tak bo u kamilki to właśnie jest niespodzianka!!!:-D:-D:-D

Nie u mnie nie pada,dzis byl przepiekny dzien i spedzilam 5 godzin na dworzu z dzieckiem,najpierw poszlismy na dwa place zabaw a potem u nas na ogrodku siedzielismy...no ale juz w nocy ma zaczac padac....

reklama
Do góry