reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

:-D:-D:-D
Ola to my chyba mężów z jednej półki dostałyśmy... ale z tym kontaktem wzrokowym, to dobry pomysł.

Dobranoc!!!

reklama
Ja też sie żegnam cos internet nawala i nie było mnie troszkę więc życze DOBREJ NOCY .
AURELIA chcesz laptopa?to ci pozycze ja nie umiem w łóżku pisać haha :-D:-D:-D no ale jakbym nie miała wyjscia jak ty?Tak przynajmniej masz z nami wirtualny kontakt.A na spacerek też nie możesz wychodzić ?Leżenie i leżenie tylko???:shocked2:

nie no bede ryczeć albo cos z serwerem albo mam zablokowana ta funkcje to jest takie proste a takie trudne wstawiam a tu nic wklejam a tu dupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
DOBRANOC .

Dzień dobry Majóweczki!!!
U mnie za oknem cudowne słoneczko :-).
Najwazniejsze, że udało mi sie dzisiaj przespać całą noc, coprawda połozyłam się po pólnocy, ale przynajmniej nie męczyłam się wstawając.
Jestem ciekawa jak Aurelia Tobie mineła nocka...

Miłego dzionka

Dotkass
ten wózio jest świetny, tez się na niego czaiłam, dotykałam, podnosiłam, składałam, wprost idealny, tyle że cena mi nie za bardzo odpowiadała, chociaż bym nie płaciła za wózek tylko moja mama, ale nie chciałam jej naciągać.
Oby dobrze ci służył.

A ja obiecałam sobie że do piątku (do wypłaty) nie kupię nic, a tu klops, natrafiłam na wanienke, stelaz i foczkę za jedyne 50 zł, akurat od pani z Wrocławia, nie mogłam się oprzeć. Sam stelaż kosztuje 50 zł, więc to była okazja.:-):-):-)

Masz rację cena jest wysoka, ale weź pod uwagę, że płacisz za wózek na ok 3 lata, więc jak się rozłoży na lata- to niewiele zapłacisz. Moja siostra ze szwagrem tak podchodzą do tych spraw, że taniej, a potem kupią "badziewie" i muszą kupić następne w rezultacie okazuje się, że wydali więcej niż zapłaciliby za pierwszym razem.
Moja Mama też chciała nam kupić wózek, ale zrobilismy wszystko, by tego nie robiła- no i udało się kupić samemu, mężuś się postarał :-)

Jestem, wstałam już:-)!
Pola, ja też przespałam całą noc z przerwami na siku tylko. Oj, jak dobrze:-D, super się czuję. Też poszłam spać późno, specjalnie. Cieszę się, że Tobie też się udało.

:happy2:dotkass a jaki kolorek kupiłaś?mi sie kolorystyka podoba ale z nowej kolekcj kurde a te co sa nie za bardzo no ale na kolorze sie nie jeźdz tylko jak sie daje kase za wózek to choć kolor zebym wybrała:-D

Wszystko można dokupić osobno i w sklepie i podejrzewam, że na allegro :-), a co do siatki (koszyczka) to jest w zestawie. A kolor wybrałam zielony, najpierw chcieliśmy niebieski, ale jak zobaczyliśmy obok zielony to wybraliśmy właśnie ten ze względu na weselszy kolor, no i kolor jest pokryty taką jakby siatką ciemiejszą, dzięki czemu nie widać od razu zabrudzeń, a jak się ubrudzi to do pralki i jazda z prankiem ;-)

reklama
Dotkass, nie byłam jeszcze na oddziale na Madalińskiego, czas już by się było wybrać.... może bym jeszcze odwiedziła Starynkiewicza.... A Ty byłaś na Madalińskiego?

Nie, jeszcze nie. Tak jak pisałam wcześniej, lekarz powiedział, żebym się narazie wstrzymała, bo być może będzie cc i tak będę wtedy tam miała "cięcie", ale znajoma była na początku roku- tam rodziła i mówi, że ślicznie wyremontowane i położne rzeczywiście super- bez względu na to czy się im płaci czy nie :-)

Do góry