iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.U mnie wietrznie i pochmurno:-(wczoraj nic nie zalatwilam.Do zlozenia wniosku o dowod dla dziecka potrzebni sa oboje rodzice
no a moj malzonek oczywiscie nie moze sie sie zwolnic cakurat z pracy i ani dzies ani juztro...co sie wiaze z odwleczeniem mojego wyjazdu do Czech:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(Dzis tez moja mama sie dowie czy beda jej robic operacje na kolano,dwa miesiace temy nza podworku sie orzewrocila i do tej pory noga ja boliu,wczoraj jeden lekarz powiedzial ze to bedzie nie uniknione,dzis idzie do drugiego.
Co do zakupow mojego meza to tez kupuje co innego,ale nie tylko on bo i moj sasiad tez a ile ja mam z tego smiechu to mowie wam.Jak go kiedyc wyslalam(sasiada) po make i mleko,przyniosl herbate i cukier,mial kupic zamiast ziemniakow i koperku kupil wode i papierosy,takich przypadkow jest tysiace

No i musze sie pochwalic znow! Moje dziecko jeszcze sobie smacznie spi w lozeczku dla siostryczki,ale najlepsze jest to ze jak wczoraj w nim zasnela tak przyszla do nas w nocy o 4:30 pokrecila sie z boku na bok i powiedziala ze idzie...a ja mowie gdzie idziesz? A ona ze do swojego pokoiku i wstala i poszla i polozyla sie do lozeczka spowrotem spac i spi do tej pory! Dziewczyny moje dziecko druga noc z rzedu spi samo! Do tej pory zawsze z nami czy ze mna
bardzo sie ciesze
no a moj malzonek oczywiscie nie moze sie sie zwolnic cakurat z pracy i ani dzies ani juztro...co sie wiaze z odwleczeniem mojego wyjazdu do Czech:-Co do zakupow mojego meza to tez kupuje co innego,ale nie tylko on bo i moj sasiad tez a ile ja mam z tego smiechu to mowie wam.Jak go kiedyc wyslalam(sasiada) po make i mleko,przyniosl herbate i cukier,mial kupic zamiast ziemniakow i koperku kupil wode i papierosy,takich przypadkow jest tysiace

No i musze sie pochwalic znow! Moje dziecko jeszcze sobie smacznie spi w lozeczku dla siostryczki,ale najlepsze jest to ze jak wczoraj w nim zasnela tak przyszla do nas w nocy o 4:30 pokrecila sie z boku na bok i powiedziala ze idzie...a ja mowie gdzie idziesz? A ona ze do swojego pokoiku i wstala i poszla i polozyla sie do lozeczka spowrotem spac i spi do tej pory! Dziewczyny moje dziecko druga noc z rzedu spi samo! Do tej pory zawsze z nami czy ze mna
bardzo sie ciesze
, jak ten czas szybko leci!!A Vanesska to kochana jest normalnie, będzie super starszą siostrą, zobaczysz:-)