Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a on do mnie "Mama będziesz leżała w łóżku, a ja wszyyyyystko posprzątam. Nie martw się". Moje słoneczko najukochańsze po prostu!!

.Ja mam ciśnienie średnio 100/60 ale od zawsze miałam tętno powyżej 85, taki ze mnie typ ;-).ciśnienie dzisiaj i jak zwykle w normie ale za to tętno miałam 107 wiec raczej trochę za duże ale przez ostatni tydzień często mi się to zdarzamuszę pogadać z moja gin czy to normalne
Ja biorę Prenatal i folik a teraz także ferrum lek. Oczywiście, te z pożywienia są lepiej przyswajane ale o tej porze roku warzywa niestety są mniej bogate w witaminy i ich dawka moze być niewystarczająca. Jakoś moja Ania nie jest /była specjalnie utuczona po suplementowych witaminach, była na początku raczej chudziaczkiem. HmmmmVanessa2, nie wiem, czy powinnaś sobie aplikować witaminki na własną rękę. Jak się pytałam mojego lekarza o witaminy, to kazała już nie brać, jeść dużo owoców i warzyw i ryb. Powiedziała, że po tych witaminach dzieci są sztucznie utuczone, czy coś takiego...Jak nie ma potrzeby, to żeby nie brać.![]()

Jak jest takowa kasa otwarta to zaraz do takiej sięudaję, trzeba korzystać póki można, no nie? A różnie tam bywa z tym pierwszeństwemWróciłam z długich zakupów i wiecie co pierwszy raz skorzystałam z kolejki pierwszeństwa, bo jak się robi zakupy w markecie to w kolejce stoisz do mięsa, do wędlin, do sera, do garmażerki normalnie mnie to wykończyło więc od razu poleciałam do tej nakrótszej kolejki przy kasach.
.
Dziwne i niezbyt przyjemne uczucie, tak jak by byla troche za nisko...

Aż się podnieciłam chociaż to nie o tym wątek hehe.......................Widzę, że wszystkie Majowe Mamusie już śpią :-(
Też zmykam do łóżeczka. Dziewczyny, czy którąś z Was boli kość łonowa?? mnie przeokropnie, momentami nie mogę chodzić.
W zasadzie to nie wiem, czy to kość, czy mięśnie. Bardzo mnie to boli, dzisiaj nawet nie mogłam podnieść nogi, żeby buta założyć.
Dobranoc Majóweczki!!!
współczuje .