reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny
i ja juz jestem...wyspana... u mnie sloneczko ze strasznym wiatrem...

zastanawiam sie skad u mojego dzieciaczka caly czas czkawka... jak siade on ma czkawke jak sie poloze to ma czkawke co prawda ustepuje ale jest tak czesto ze juz mnie wkurza:crazy::crazy::crazy:... wogole to bardzo chce mi sie paczkow...zastanawiam sie co dzis zrobic na obiadek...

reklama
Ja własnie wychodze do sklepu bo dzis na obiad bedzie pizza tak mi sie zachciało a juz pomyslu na obiad nie miałam i chce cos na szybko a pizze kazy zje ze smakiem w dodatku DOMOWĄ!:-)

Ja też miałam wczoraj niezle skurcze az sie zaczełam bac Smialam sie z mojego meza bo jak przyszedl to mówil do dzidzi ze tak chciał by ja zobaczyc juz teraz to ja mówie na wieczór ze chyba wziela sobie do serca słowa tatusia i stad te skurcze bo chce koniecznie wyjsc az sie przestraszył
Na szczescie to przeszło
Wczoraj wydawało mi sie ze przeziebienie tez co prawda katar jakby sie wycofał ale zaczynam kaszlec i czuc sie jakbym znow miala byc chora oby nie :no:

Dzis wraca z Niemiec moja przyjaciółka pół-rocznej przerwie ale sie ciesze:-)

I zazdroszcze wam tych usg ja zobacze kruszynke dopiero 9 kwietnia:-(

Ja tez nie lubie tych kopniakow w srodku to takie dziwne a jak normalnie kopie to moze ile chce wtedy fajnie jest

Witajcie kochane!
U was śnieg, a mnie rano obudziło piękne słoneczko.
Tak piszecie o czkawce, ja mam czasami takie uczucie jakby mi czkało w d..pie żeby brzydko nie powiedzieć:rolleyes:
Boli brzuszek jak się przekręcam w nocy, a jak leżę na bolu to mała próbuje się odbić od materaca chyba, co sprawia wielki nacisk. :confused2:
USG mam za tydzień już nie mogę się doczekać.:tak:

moj maz tez strasznie chce juz naszego synka mowi do niego caluje przytula sie tymi swoimi zimnymi usiskami:laugh2::laugh2: ale maly musi jeszcze wytrzymac... ja mam co jakis czas skurcze wczoraj po naszym bara bara wypadl mi czop sluzowy.. i nie wiem czy mam sie bac???:confused::confused: wogole to jak poszlam odwiedzic siostre w szpitalu to pielegniarka myslala ze jestem w 6-7 mieisac ciazy:confused::confused: mowia mi ze mam maly brzuszek czy to dobrze??????? na pocz\atku szybko rosl a teraz stanal....

Kathy mnie wczoraj tez spojenie bolalo mysle ze juz ciezar itd robi swoje
madamagda dokladnie moj maluszek tez tak robi jak na boku leze to tak sie odbija ze z drugiej strony brzuch skacze :-D

Kamilka no niewiem a czy to nie za wczesnie na ktorego maja mialas miec termin ?

reklama
Kamilka
o kurcze czop śluzowy jak odpadnie to zazwyczaj jest kwestia kilku dni:szok:chyba?:eek:
Ja się wczoraj uśmiałam z męża, naśmiewał się najpierw kilka dni temu jak szykowałam rzeczy do szpitala, mówił mi że to za wcześnie itd.
A wczoraj dorwał książkę o ciąży i porodzie i wyczytał że na tym etapie ciąży warto spakować torbę do szpitala. To się wystraszył i powiedział: PAKUJ SIĘ hihihi, to jest agent. No to dopakowałam do końca torbe, mam już z głowy. :-p

Do góry