reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

No ja też czekam na ten "babiniec" już tydzień, fajne zapowiedzi były :-D

a co do sexu, to ja czasem mam ochotę, a czasem nie, ale wczoraj to myslałam, że eksploduje...ale niestety narazie leczę znów moje swędzenie i upławy, więc seksu nie było, ale jak rzuciłam się między uda mojemu R to myslałam, że się nie oderwę, no i oczywiście zachaczyłam kolczykiem- tak tak to częste zdarzenie, ale jaka przyjemność- podobno :-D

reklama
Ja to Wam powiem, że czasem to większą przyjemność mam ze sprawiania przyjemności R, niż z samego seksu, czasem same "piszczszki" bardziej mnie kręcą i jego też ;-)

Naturalnie..
Przeciez jezeli facetowi jest przyjemnie to kobieta powinna sie z tego cieszyc..
mi tam tez sprawia radosc jak moj facet sie rozplywa i jest taki ledwo przytomny :-D

Ja z moim Arkiem od końca listopada nic dostaliśmy zakaz i idzie jakoś wytrzymać ale faktycznie ostatnio to ja mam większą ochotę niż on:baffled: ale już nie długo do końca:-p

Zaraz się będę szykować do lekarza zobaczymy co mi tym razem powie ale w końcu zobaczę Zosię:-) mam nadzieję że będzie wszystko dobrze...

To ja uciekam zajrzę wieczorkiem;-)

Moj M jak mial by trzymac trzymalby ale co by sie dzialo bo u niego jedna sluzba 24h to jak rok celibatu a niby powinien byc zmeczony...

a o ktorej dokladnie leza rozmowy w toku ?

No i zjedzone ale ja jestem nadal glodna,i tak rozmrazam piersi z kuraczaka to na obiadek pozny drugi beda frytki i mieso z kurczaka z obsamzone z przyprawa do kebabai gyrosa i to z sosoem czosnkowym i suroweczka.A na placki ziemniaczane dalej mam ochote.......
Ja w zeszlej ciazy tak pod koniec jak nie mialam ochoty na seks to za namowa meza tam go smyralam gdzie potrzeba i chlop byl zadpwolony ale teraz to sobie tak mysle ze dlaczego ja mam mu robic dobrze a sama sie mecze z tym brzuszyskiem i wogole....i na mowic sie nie daje tym razem.

dzieki chociaz czas zleci bo zeswirowac mozna przez ta pogode !!:wściekła/y::wściekła/y:
ja mam w drugi dzien swiat chrzciny brata syna ciekawe czy bedzie taka brzydka pogoda :baffled:

reklama
Acha po ukladalam sobie ubrania w szafie,bo juz nie wiadomo bylo co jest co a i odrazu sie zrobilo wiecej miejsca.
ToRorby do szpitala nadal nie mam spakowanej.A wozeczki juz wszyscy maja?
Ktoras chyba dzis pisala ze jakis polecala jej babka w sklepie ale nie wiem kto to pisal i nie wiem co to za wozek bo nie znam tej firmy.

Do góry