Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
wiecie wy o dopinaniu sie w kurtki zimowe ja juz ledwo jak mam dwie warstwy pod spodem to już czuje sie jak wańka wstańka i siadac nie dam rady a mam jescze jedna ale taka za tyłek i ta jest jeszcze nawet lużna ale mi w niej za zimno w dupcie
i mecze sie w tej zaciasnej -która ma tez dobry kaptur a na takie pogody jak znalazł..
.Ja już po kawce i grzesku heeh a za oknem plucha i czasem śnieg mokry zleci...tragedja te świeta bedziemy siedzieć za stołem a po 2 dniach bedzie 5 kilo wiecej heheh:-)

ja bym musiała poprac dwa dywany i łazienke sprzatnąć ale czekam na męża sama się boje schylać aby dzidzi nie uciskać
i mecze sie w tej zaciasnej -która ma tez dobry kaptur a na takie pogody jak znalazł..
.Ja już po kawce i grzesku heeh a za oknem plucha i czasem śnieg mokry zleci...tragedja te świeta bedziemy siedzieć za stołem a po 2 dniach bedzie 5 kilo wiecej heheh:-)

ja bym musiała poprac dwa dywany i łazienke sprzatnąć ale czekam na męża sama się boje schylać aby dzidzi nie uciskać

teraz leżę sobie zlaptopikiem w łóżeczku rodzice pojechali na zakupy z Wiktorem, Mąż w pracy. Kurcze martwię się tym aby nie wylądować w święta w szpitalu