reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam wszystkich po dłuuuugiej przerwie!
Przede wszystkim:
Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych mam, które tula juz swoje maleństwa
Mnie dopadło przeogromne zmęczenie. Kiedy z rana otwieram oczy już czuję się potwornie zmęczona i najchętniej zamknęłabym je ponownie, ale udaje mi się to dopiero wieczorem.
Spacery z Mieszkiem ograniczają się do najbliższej okolicy (no chyba że jedziemy autem) bo z dalszego wypadu nie miałabym sił doczłapać się do domu. Ostatnio wchodziłam po schodach na bosaka bo nogi tak mi spuchły, że aż się wylewały z butów. Na szczęście nie mijałam żadnego sąsiada.

Wszystkim majówkom szczęśliwych rozwiązań życzę bo nie wiem kiedy uda mi się zasiąść przed kompem. Papa

Anusia gratuluje coreczki.Wzrostem i waga jest jak moja Ania :)
To na razie wiecej dziewczynek majowych sie urodzilo.

czesc dziewczyny. Nie nadrobię tego co napisałyście przez dwa dni, ale najważniejsze wiem:

Serdecznie i ogromnie gratuluję nowo narodzonych dzidziusiów. Dużo zdrowia i uśmiechu, zaczyna się niezwykła wędrówka... :tak:.

GRATULACJE AURELIA!!!!!!!!!!

GRATULACJE ANUSIA!!!!!!!!!!!

Widze ze coraz wiecej nas jest :):) Dziewczyny teraz czekamy na reszte i juz wszyscy bedziemy z dzieciaczkami :-)

Witajcie moje drogie majóweczki... niektóre z was pewnie mnie w ogóle nie kojarzą, a inne już zdązyły zapomnieć o moim istnieniu, bo straszliwie dawno nic nie pisałam...ale w miarę możliwości podczytuję Was, więc jestem mniej więcej na bieżąco...
Na początek najszczersze i najserdeczniejsze GRATULACJE dla rozpakowanych majóweczek:tak::tak::tak:
szczerze mówiąc najbardziej zaskoczyła mnie ANUSIA80, bo jeszcze wczoraj wieczorem wstawiła zdjęcia łóżeczka swojej Martynki, a tu już ma JĄ obok siebie... to się nazywa CUD NARODZIN...:-D:-D:-D

reklama
ja ciągle trzymam się w dwupacku i na razie nie czuję, żeby coś miało się zmienić, ale jak widać na przykładzie naszych majóweczek - mamusieczek - NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY...:-):-):-) ciągle też pracuję, (w sumie na zwolnieniu byłam tylko 2 tygodnie) i wszyscy się ze mnie śmieją, że od początku skazuję dzieciaczka na pracoholizm..:rofl2: mam nadzieję, że nie będzie miał mi kiedyś tego za złe...nadal też kuję się 5 razy dziennie, bo w ciązy dopadła mnie cukrzyca ciężarnych, ale dietka chyba się sprawdza, bo zdaniem lekarzy dzidziuś rozwija się prawidłowo :tak::tak::tak: i nie powinien być narażony na żadne powikłania cukrzycy, więc naprawdę się cieszę stanem błogosławionym:-):-):-)

Do góry