Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też oglądałamteraz ogladamy sopot.Sandra dale plame bo spiewala z palybacku
. Wspomnienia z dzieciństwa. Sandra dała plamę a Sabrina dała ciała ;-). Czekałam szczególnie na Kim Wilde. Ale i tak najlepszy był Szymon i pewna reklama ING 
.
. I widoku gór. Jeju jak ja tęsknię za górami. Wiem że z maluchami nie wybierzemy się nigdzie daleko (szczególnie z Bartusiem ale na długi spacer na pewno pójdziemy. No i zawsze jakaś zmiana.:-)

:-(
Witam.
Udało mi sie kupić smoczek z aventu który pokazywała mi anusiasac ( z szopem)- kategoria 3-6m, ale jest za duży dla Dominiczka, tarcza dość brutalnie dotyka mu noska. Smoczek musi poczekać.

Przy okazji wstąpiłam do Rossmana- słyszałam, ze tamtejsze chusteczki nawilżane są bardzo dobre- i moim zdaniem nie są, są szorstkie, szkoda mi skóry dziecka
tamte miały taki fajny zapach, a te mnie drażnią, wracam znowu do chusteczek Bambino, bo te pasują mi najbardziej - w rossmanie też są w dwupackach w promocji ;-)kupiłam zachwalane wkładki laktacyjne-te nadają sie tylko pod gruby sweter , są jakieś niekształtne, równie dobrze mogę sobie ligninę w stanik wkładać.
żeby sprawdzić, czy je widać i jak dla mnie jest oki
i tylko ten Szopek jest łany, bo reszta postaci to jakieś szczurki czy inne gryzonie i szczerze mówiąc nie chciałabym, żeby moje dziecko oglądało taką brzydką bajkę